LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 21 juni 2019

Beleggers Nieuws Goud Laatste Nieuws

Marktbeeld 21 juni 2019

oorlog, iran

Privacy… Uw moderne auto houdt tegenwoordig van alles bij. Het geeft een prima beeld waar u reed, hoe hard u reed en hoe snel u optrok etc. Mogen deze gegevens zo maar gebruikt worden in een rechtszaak tegen u? Bijvoorbeeld door uw vrouw als bewijs van uw ontrouw, of door de politie als bewijs voor het feit dat u ‘ergens’ te hard heeft gereden? Dat laatste zou namelijk inhouden dat het massaal opvragen van die gegevens letterlijk IEDEREEN schuldig kan maken, want iedereen rijdt wel eens ‘ergens’ te hard. Misschien toch iets om eens naar te kijken.

Het lijkt er op dat Tesla de strijd om residentiële zonnepanelen op gaat geven. Hun speciale zonnepanelen dakpannen gaan het niet worden. Ze zijn de nummer drie aanbieder van residentiële zonnepanelen waarbij de afstand tussen de nummer 1 en 2 alleen maar is toegenomen.

Wat bezielt de premies van Maleisië? Justitie in Nederland EN Maleisië staat achter de MH17 aanklachten, maar de premies van Maleisië ziet er nu ineens een complet tegen Rusland in. Heeft Rusland hem persoonlijk in de tang?

Volgens de New York Times heeft Trump op het allerlaatste moment een aanval op Iran afgewezen. Nog onduidelijk is waarom. De vraag is hoe een aanval binnen de VS politiek wordt ontvangen. Het congres gaat namelijk over het ten oorlog trekken. Een aanval is geen oorlog, maar het komt wel in de buurt. Er is grote twijfel over ‘de bewijzen’ van de Amerikaanse overheid. Men heeft nog helemaal niets van die “bewijzen” laten zien.

Supermarktketen Walmart schond op grote schaal anti-corruptiewetgeving in landen als Brazilië, Mexico, China en India. Het heeft daarom een schikking van in totaal 282 miljoen dollar gesloten. Met de schikking zijn de medewerkers veilig gehouden. Je kan dus gewoon crimineel zijn, aandeelhouders betalen in feite de boete.

De EU heeft de sancties tegen Rusland verlengd tot eind januari 2020. Ze zijn ingesteld na de annexatie van De Krim en de hulp van Rusland aan rebellen in Oost Oekraïne.

De goudprijs en de bitcoin koers zetten opwaarts door. Vooral goudaandelen profiteren.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *