LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 21 feb 2022

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 21 feb 2022

  • Volgens Warren Buffett had hij er geen idee van dat Microsoft Activision zou gaan overnemen. De aankoop kwam achteraf bezien heel mooi getimed omdat Microsoft enkele maanden na de aankoop een mooi overname bod deed.
  • Cathie Wood heeft beleggers nog niet kunnen overtuigen van haar strategische gelijk om vol belegd in innovatieve aandelen te blijven. De proof is in the pudding… Ze zal het moeten laten zien door koerswinsten. Haar fonds verloor alleen in 2022 al 30% aan waarde. Dat ze nu weinig lullige reacties krijgt van haar mannelijke collega’s komt omdat die ook bijna allemaal flink lager staan.
  • De regen van de afgelopen dag heeft wel duidelijk gemaakt op welke plekken mijn huis en schuren niet (meer) waterdicht zijn… Helaas hebben we nogal wat punten waar verbetering mogelijk is. Met name door de slagregens ontstonden er lekken die we niet eerder zagen. Gelukkig vooral in de schuren.
  • Volges Du Jun, een oprichter van een bitcoin exchange, is de kans aanwezig dat de volgende hypemarkt voor crypto’s pas rond 2024/2025 zal komen. Hij kijkt daarbij naar hoe lang het in vorige golven duurde.
  • Credit Suisse heeft mogelijk 18.000 criminele rekeninghouders. Dat is wat een krant dit weekend rapporteerde. Samen zijn die rekeningen goed voor een vermogen van 100 miljard dollar. De accounts zijn geopend in de periode 1940 tot 2020. Het betreft rekeningen van onder meer dictators en hun directe medewerkers. Credit Suisse heeft alles heel snel ontkend, maar erg geloofwaardig klonk die ontkenning niet.
  • Het openbaar vervoersbedrijf van Londen is op een haar na failliet. TfL staat op het punt om financieel om te vallen omdat het veel minder passagiers heeft door de Corona maatregelen.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *