LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 21 december 2018

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 21 december 2018

huurhuis, detroit

– Op 20 januari organiseert Brecht Arnaert een nieuwjaarsreceptie. Bedoeling is om vooruit te blikken naar het nieuwe jaar. Inschrijven kan via http://bit.ly/mt2019. Info verderop in deze nieuwsbrief”
– We zijn alweer aangekomen op de kortste dag van het jaar. Over enkele dagen vieren we het feit dat de dagen weer langer worden… een feestje dat gekaapt werd door de vroege christenen. Ik wens u alvast prettige dagen toe, al zal ik waarschijnlijk maandag ook nog even een nieuwsbrief sturen.
– De energie transitie komt niet, ze is er al! De vraag is alleen wie dit al ziet en wie te laat wakker wordt. Ik ben in gesprek met een bedrijf dat het al ziet en daar gaat u snel meer van horen. Zeker als u meer wilt krijgen op wat spaargeld is dit interessant. Ze bieden namelijk een mooie rente op leningen tot 30 maanden lang. Als u niets ziet in woningen in Detroit, dan wordt dit een interessant alternatief.
– In de VS had de Senaat 100-0 gestemd voor het overheidsbudget. In dat budget geen 5 miljard voor de Mexico muur. Op het allerlaatste moment besloot Trump niet de tekenen, waardoor de Amerikaanse overheid nu toch net voor kerst voor een shutdown staat en heel veel ambtenaren de kerstdagen in gaan zonder loon.
– Apple mag bepaalde iPhones niet langer in Duitsland verkopen. Dit vanwege het patent van Qualcomm.
– Aparam ziet na bezwaar van de EC af van de overname van VDM Metals.
– Trump heeft zonder overleg met zijn militairen en bondgenoten besloten om Syrië per vrijwel direct te verlaten. De minister van Defensie heeft daarop zijn ontslag aangeboden. Trump wil ook de militairen snel uit Afghanistan weghalen. De bondgenoten die de VS mee heeft getrokken zijn not amused, want de VS laat ze nu mooi in hun hemdje staan.
– Ik heb gisteren de eerste twee woningen in Detroit aangeschaft. In de ene woning zit al een huurder, de andere woning gaat in januari eerst opgeknapt worden waarna er in februari een huurder gezocht gaat worden.

huurhuis, detroit
– In twee dagen is de koers van bitcoin 20% gestegen.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *