LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 20 nov 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 20 nov 2020

  • Bang voor Corona, of… Je wilt alleen een masker dragen als dat ook echt effectief is? Kijk dan hier.
  • Na handmatige hertelling in Georgia is het officieel. Biden is er de kandidaat en hij krijgt alle kiesmannen van die staat.
  • Mocht u mail vanuit de VS krijgen over Blue Gas, weet dan dat ik het er al vaak over heb gehad. Blue Gas is niets meer of minder dan waterstof. In de VS hypen ze het als een gek. Het zou het einde van Tesla betekenen etc. Ik denk dat het NA elektrisch rijden de norm gaat worden. Eerst worden we nu nog aan de elektrische auto gezet, zoals we ooit naar High Definition TV moesten en daarna naar 3D TV… En dan naar…
  • Zuid Australië is in een zeer strenge Corona lock down gegaan, en komt er weer snel uit. Een besmette man had gelogen over hoe hij besmet was geraakt. Zijn leugen was er omdat hij veel langer had gewerkt dan toegestaan was. Door de leugen was men bang dat er een heel erg besmettelijke versie was ontstaan.
  • Hoe groen is groene stroom? Na onderzoek door Consumentenbond, Natuur & Milieu en WISE uitgevoerd blijkt dat er nogal wat aan te merken is op de groenheid van groene stroom. Lees hier verder. Vooral mijn leverancier Greenchoice valt tegen. Een 8,2 slechts. Dat is fractioneel beter dan Eneco. Er zijn leveranciers die echt 100% groen zijn en een 10 krijgen.
  • De Brexit onderhandelingen liggen wederom stil. Nu is het vanwege corona besmettingen in het EU team. Alle keiharde deadlines worden nu genegeerd.
  • In China gaan nu ineens staatsbedrijven failliet. Dit houdt vooral in dat obligatiehouders ineens geconfronteerd worden met obligaties die extreem dalen in waarde. Ik heb al eerder aangegeven dat China eerst schoon schip moet maken, voor het de nummer één van de wereld kan worden en de VS voorbij kan steken. Het lijkt er op dat die stap eindelijk begonnen is. Een slim moment, want de Chinese economie is nu sterk, terwijl de VS en Europa zwak zijn. China kan dus nu wel wat tegengas verwerken.
  • Zoals ik 18 september in mijn analyse video al vertelde is de koers van Tesla terug naar rond de 500 dollar gegaan. Ik verwachte toen… en nu nog altijd, dat de kans groot is dat er nu een sell off gaat ontstaan. Er is bij beleggen geen 100% zekerheid, maar ben je aandeelhouder, hou het dan in de gaten.
  • Wat te doen als je ongevraagd gebeld wordt… Kijk hier mijn videoKlik hier om ook gratis abonnee op het videokanaal te worden.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *