LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 20 mei 2019

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 20 mei 2019

olie

Google heeft de toegang tot Android beperkt voor Huawei. Dit houdt in dat het bedrijf mogelijk geen nieuwe smartphones met Android kan produceren.

De VS heeft niet langer importtarieven op staal en aluminium uit Canada. De ratificatie van het handelsakkoord tussen Canada, Mexico en de VS moet hiermee losgetrokken gaan worden. De VS blinkte het eerst en moet dus met de concessies komen. Uiteindelijk zijn de veranderingen ten opzichte van het oude akkoord heel erg klein. Trump kan er nu echter zijn naam onder zetten en daar was het om te doen.

De gesprekken tussen de VS en China zijn vorige week geen succes geweest. Toch gingen de koersen in het Verre Oosten vanochtend over een breed front omhoog.

De toenemende spanning in het Midden Oosten maakt dat de oliehandelaren nerveus worden. Het kamp Saoedi Arabië, Israël en de VS zijn uit op een confrontatie met Iran dat zich vooralsnog niet echt laat uitdagen. Heel even was er vorige week een stomme zet van Iran, maar Europa maakte duidelijk dat ze dan de kant van de VS kiest. Iran moet zich vooral keurig aan de eerdere afspraken houden, dan heeft Europa geen reden om een kant te kiezen en het gesloten akkoord los te laten.

Volgens klokkenluiders binnen Deutsche Bank hebben financiële transacties van Trump en zijn schoonzoon Kushner in 2016 en 2017 alarmen doen afgaan binnen de compliance afdeling van Deutsche. Daar is vervolgens door de directie van Deutsche niets mee gedaan.

Gaat Boris Johnson de nieuwe premier van het VK worden? Hij is als uitgesproken voorstander van Brexit eigenlijk de enige die het zou moeten zijn. De rest van de conservatieve politici waren namelijk helemaal geen voorstander van Brexit. Toen het volk er voor koos, had er een premier moeten komen die achter de wil van het volk stond.

Quantum Glass batterijen/accu’s zijn nu vanuit de marketing een hype. Het is vooral een heleboel BS, dus negeer de berichten over die batterijen maar.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *