LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 20 juli 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 20 juli 2020

  • Eerst even een bedankje aan iedereen die Beursbox recent al sponsorde! Het wordt enorm gewaardeerd! Ik wil met name de grootste sponsor van afgelopen week bedanken: Lamaire C. Dat was de ruimhartigste bijdrage in juli! Dank.
  • De initiatiefnemers van de Eerste Nederlandse Depositobank houden er mee op.Het is duidelijk dat er geen politieke wil is om hier wettelijk ruimte voor te maken. Pas als de huidige banken danwel het huidige systeem omvallen kan er mogelijk een succesvolle poging gedaan worden. Nu wordt bestaande wetgeving gebruikt om het veilige(r) initiatief tegen te houden.
  • Iets om over na te denken… De Verenigde Arabische Emiraten hebben de ambitie om naar Mars te gaan. In de VS en Europa zien we steeds meer mensen die denken dat de maanlandingen nep waren.
  • Philips zag haar winst flink dalen. De verkoop ging 6% omlaag. Alleen de ziekenhuisdivisie deed het heel goed. Daar ging de omzet met 14% omhoog.
  • Xpeng Motors heeft 500 miljoen dollar nieuw geld opgehaald. Het zijn niet de minste investeerders die dit geld hebben opgehoest. Dit bedrijf wordt gezien als de Chinese Tesla. Ze produceren leuk uitziende elektrische auto’s. Xpeng is momenteel hun P7 Sedan model aan het uitleveren.
  • In de VS ligt er nu daadwerkelijk een wetsvoorstel om de tests op Corona niet langer te financieren. Dit onder het mom van: niet getest is niet ziek, is dus een beter verwacht verkiezingsresultaat voor de huidige president. Op dit moment ligt het zwaartepunt van de Corona besmettingen in Florida.
  • De economische schade van de Corona besmettingen kan de Amerikaanse economie zwaar raken, zeker nu de regering steeds meer weigert om mee te werken aan maatregelen om besmettingen tegen te gaan. Bewust wordt de verantwoordelijkheid bij de mensen zelf gelegd en in de VS is het nu een politiek besluit geworden of je iets doet aan bescherming of niet. Letterlijk zijn er al mensen doodgeschoten vanwege het niet of wel dragen van een mondkapje.

De marktbeeld in video vorm:

Tags
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *