LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 20 jan 2023

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 20 jan 2023

  • Ik had vandaag mijn Artificial Intelligence rapport willen uitbrengen, maar kwam nog een aandeel tegen dat ik er in wil verwerken. Tevens gekozen om toch een website ontwerp te laten maken en dus niet zelf iets in elkaar te frutselen. Het gaat dus toch nog even duren.
  • De ECB zegt de rente te blijven verhogen tot de inflatie terug is naar 2%. Ik ben benieuwd of ze dat inderdaad vol gaan houden. Het klinkt leuk, maar ook de ECB is vooral marketing en politiek. De ECB heeft maar een beperkte invloed op de economie. Ook via het rentewapen.
  • Volgens een Duitse minister is Duitsland nu niet meer afhankelijk van Russische energie. Hij denkt dat Duitsland genoeg andere bronnen kan aanboren. Ik hoop dat hij gelijk heeft. Ook dit is vooral marketing en politiek.
  • De site Shark777 heeft van de Ksa een boete gekregen van 900.000 euro. De website gaf illegaal Nederlandse gokkers toegang tot het online casino.
  • De nabestaanden van Jan des Bouvrie hebben ruzie over de erfenis. Zijn oudste twee kinderen willen een groter deel dan ze tot nu toe verkrijgen. De weduwe en haar kinderen zijn het daar niet mee eens.
  • In mijn dorp is een ondernemer veroordeelt voor het persoonlijk moeten betalen van een rekening die hij namens een stichting had ondertekend. Hij had kunnen weten dat die rekening niet betaald zou gaan worden. Kijk hier voor meer info
  • Genesis Trading heeft faillissement aangevraagd. Het bedrijf is onderdeel van Barry Silbert’s Digital Currency Group die door de ondergang van FTX in de problemen is gekomen. Meer dan 100.000 crypto beleggers zijn nu in de problemen gekomen en mogelijk al (of een deel van) hun tegoeden bij Genesis kwijt.
  • Google heeft ineens besloten de bonussen niet in januari, maar pas in maart uit te keren. Dat wekt enige verbazing. Blijkbaar zijn ze door een verandering van salarissysteem niet in staat de bonus nu al uit te keren. Het zou om een eenmalige zaak gaan.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *