LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 20 februari 2023

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 20 februari 2023

  • Vandaag is de Amerikaanse beurs gesloten.
  • Goldman Sachs heeft aangegeven dat ze in 2023 nog drie keer een renteverhoging van de FED verwachten.
  • VWware en Broadcom verwachten te fuseren, maar hebben hun fusiedatum twaalf maanden verder in de toekomst gelegd.
  • In de VS moeten inwoners er nog steeds aan wennen dat hun belastingteruggave ieder jaar kleiner wordt. Dat heeft alles te maken met de belastingverlagingen die Trump doorvoerde. De voordelen daarvan waren voor de rijken. De minder bedeelden zouden in het begin weinig merken, maar gaandeweg zou die belastingverlaging voor de rijken door de minder rijken betaald gaan worden. Mijn huurders hebben er last van. Ze hadden verwacht de achterstallige huur te kunnen betalen met de belastingteruggave. Nu die bekend raakt beginnen ze in paniek te raken, want niet betalen zal uitzetting in gaan houden. Ze hebben bij de rechter hun woord gegeven dat ze zouden betalen.
  • Voormalig Amerikaans president Jimmy Carter (de beste ex-president die de VS ooit had) is uitbehandeld en zal binnenkort komen te overlijden.
  • Ondanks dat ik vandaag en morgen nog vol in het carnaval zit, toch morgen om 12:30 uur een lunchwebinar… Ik hoop dat ik het haal… Mijn eerste evenement is om 11:00 uur en ik moet me dan haasten om terug te komen. Om 13:30 wordt ik weer bij het volgende evenement verwacht. Dat gaat spannend worden of ik dat allemaal ga halen. Wil je er bij zijn, klik dan hier
  • Afgelopen vrijdag heb ik een webinar over Artificial Intelligence gegeven. Ik denk dat het een marktverandering gaat zijn, zo groot en ingrijpend als de introductie van Internet uiteindleijk geworden is. In een paar jaar tijd zal de wereld er totaal anders uit gaan zien. We zochten de opvolger van de Smartphone? In mijn ogen is dat gevonden! Kijk hier.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *