LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 20 feb 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 20 feb 2020

dollar
  • President Trump heeft een oud vriendje, de junk bond oplichter Michael Milken, een volledig pardon gegeven. Hij mag ondanks dat pardon nooit meer in de financiële wereld werken, maar hij is nu dankzij het pardon wel zijn strafblad kwijt. Milken is nooit zijn financiële vermogen kwijtgeraakt en heeft voor al zijn bedrog uiteindelijk slechts twee jaar gevangenisstraf gehad. Milken heeft tijdens en na zijn gevangenisstraf veel gedaan voor kankeronderzoek. Wat dat betreft is het pardon van Trump ook wel een menselijke stap. Milken is 73 en heeft gezondheidsproblemen. Opvallend is overigens het feit dat Guliani indertijd de aanklager was in de zaak tegen Milken.
  • Democratisch kandidaat Michael Bloomberg heeft enkele standpunten van Bernie Sanders overgenomen om diens plek te verzwakken. Kwestie van van alles beloven en na je verkiezing nooit meer op terugkomen. Bloomberg is simpelweg de Democratische Trump.
  • Gisteren overal op facebook advertenties met actrice Carice van Houten. Dit betreft een oplichting waarbij de oplichters er niet voor terugdeinsden om ook net te doen alsof ze de NOS waren. Facebook blijft dit soort bedrog advertenties graag plaatsen want ze leveren het netwerk veel geld op. Vanochtend zat mijn spambox weer vol met advertenties waarin Ali B genoemd werd.
  • ING topman Hamers gaat naar UBS. Hamers heeft 29 jaar voor ING gewerkt.
  • 1,3 miljoen Duitse ouderen gaan in 2021 een grondpensioen krijgen. Een soort basisinkomen, maar dan alleen voor ouderen die een erg laag inkomen hebben. Om er voor in aanmerking te komen moet je 33 jaar premie betaald hebben. Dat heb je alleen maar gedaan als je werknemer was.
  • De omzet van Adidas in China is 85% lager door de uitbraak van het Corona virus.
  • Boeing wil bepaalde documenten over de 737Max niet vrijgeven. Nabestaanden willen die documenten hebben vanwege een claim richting de vliegtuigbouwer.
  • De waardestijging van de dollar begint op te vallen. Pariteit tussen dollar en euro zit er weer aan te komen. Dit is op korte termijn minder leuk voor de VS, want door de hogere dollar worden Amerikaanse producten in het buitenland duurder. Het is voordelig voor een Amerika dat veel producten vanuit het buitenland (Europa) moet importeren. Die producten worden goedkoper voor Amerikanen.
Tags
Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *