LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 2 okt 2019

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 2 okt 2019

bojo, brexit

BoJo heeft eindelijk een soort van een plan gepresenteerd. Hij wil Noord Ierland een 5 jaar transitie periode geven. Na die 5 jaar moeten ze dan kiezen wat ze willen met betrekking tot de EU en het VK. De protestanten in Noord Ierland zijn tevreden. Ierland en de katholieken in Noord Ierland zijn dat niet. In feite is dat een 5 jaar verschuiving van het probleem terwijl het probleem, de open grens met een niet gerelateerde markt er nog wel is.

Vanaf vandaag is er alleen nog E10 benzine te krijgen. Dat is benzine met 10% ethanol. Waarom vraagt u? Die ethanol zorgt voor 2% minder Co2 uitstoot… maar… Zorgt er ook voor dat uw rubberen slangen sneller vergaan. Het is dus een papieren winst, want de snellere vervanging van rubber stoot weer extra uit. Zoiets kan alleen een politicus verzinnen.

De Centrale Banken willen dat overheden gaan ingrijpen in de huizenmarkten van verschillende Europese landen, waaronder België en Nederland. Ze willen vooral dat de maximale schuld op het bezit van een huis teruggebracht wordt.

Wat gaat u doen als uw aflossingsvrije hypotheek afloopt? Heeft u voldoende geld om deze lening volledig af te lossen, of moet u een nieuwe afspraak met de bank maken?

Harland and Wolff, de Noord Ierse bouwer van de Titanic, gaat een doorstart maken. Begin augustus gingen de poorten na 150 jaar dicht. Infrastrata heeft nu 79 medewerkers een baan gegeven en de werf voor 6,8 miljoen euro overgenomen.

De koersdoelen van ABNAMRO en Randstad zijn door analistenbureau Jefferies verlaagd. Voor ABNAMRO van 21,8 naar 18 en bij Randstad van 41 naar 40. Randstad sloot gisteren op 45,31. Ze verwachten dus een flinke daling.

Noord Korea kreeg de laatste tijd weinig pers en heeft daarom vannacht weer twee raketten afgevuurd. Zuid Korea heeft slechts één zeer hoog vliegende raket gezien. Een deel van een raket is in Japanse wateren terecht gekomen.

Tags
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *