LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 2 maart 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 2 maart 2020

turkije, sysrische vluchtelingen, grens, eu
  • Neo Finance heeft vorige week op één dag 170.000 euro uitgeleend. Het was voor het netwerk een nieuw record.
  • Turkije heeft de grens naar Europa opengezet voor Syrische vluchtelingen. Europa houdt ze tegen, Turkije weigert ze terug te nemen… En nu? Die mensen maar laten sterven aan de grens?
  • Morgen is het super tuesday in de VS. Dat is de dag waarop de definitieve Democratische presidentskandidaten bekend gaan worden. Buttigieg heeft zich gisteren al afgemeld. Na morgen verwacht ik meer afmeldingen.
  • Investeringsfonds Elliott wil de oprichter van Twitter als CEO wippen. De reden is dat Twitter financieel gezien niet zo goed loopt en Jack Dorsey ook nog eens CEO van een ander bedrijf is.
  • New York wil een maximale commissie instellen voor maaltijdbezorgers. Ze denken aan 10%. Nu is die commissie vaak 15% en soms hoger.
  • Keukenmagnaat Ben Mandemaker heeft zichzelf een privé jet cadeau gedaan. Het tuigje kost 45 miljoen en kan in één ruk naar LA vliegen. Ik wens hem er succes mee. Hij kan het zich veroorloven, maar als mens ben ik niet blij dat er mensen zijn die zo veel rijkdom naar zich toe trekken. Zijn persoonlijke exorbitante rijkdom gaat ten koste van de samenleving.
  • In Nederland nu tien Corona gevallen. Handzeep en gel is nog amper te krijgen. De gekte begint uit de hand te lopen. Je handen met die zeep blijven bewerken maakt dat je huid steeds minder kan tegenhouden. Je maakt je er dus eerder kwetsbaarder mee. Maar goed, dat is mijn persoonlijke mening.
    Op Amazon zijn een miljoen items weggehaald die claimden een remedie tegen Corona te zijn. Knoflook was er daar één van. Onterecht naar mijn idee. Genoeg knoflook eten maakt dat je zo gaat stinken dat niemand in je buurt wil komen… Kortom, prima middel! Je creëert zo een mobiele isolatie. Is dat écht veilig? Wat denkt u zelf?
  • Goud is rond een Fibonacci keerpunt gekomen. De daling heeft dus nog niet voor een technische verandering van de trend gezorgd.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *