LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 2 juni 2021

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 2 juni 2021

inflatie, beursbox
  • Mijn andere beurs website www.beursblik.nl heeft lang een beetje in mijn verdomhoekje gezeten. Gisteren is er even werk van gemaakt en ik ben blij met wat het uiteindelijk geworden is. Ga gerust even kijken!
  • Gisteren een mooie beursdag voor de uranium en grondstofaandelen. Gezien de nadruk in mijn portefeuille mag duidelijk zijn dat gisteren een mooie beursdag was.
  • Een cyberaanval op JBS (Grootste vleesverwerker in de wereld) heeft de productie van vlees met 20% doen verminderen. Dit weekend werd het bedrijf online aangevallen en werd het gedwongen de productie stil te leggen. De criminelen uit vooral Rusland worden steeds brutaler omdat ze weten dat ze met de steun van het Kremlin opereren. De vraag is op welke manier de VS hierop moet reageren.
  • Volgens Costco heeft de FED het helemaal mis als ze zegt dat inflatie onder controle is. Het bedrijf ziet in verschillende onderdelen van de onderneming duidelijk kenmerken van toenemende inflatie.
  • Een eeuw geleden werd een zeer welvarende wijk in Tulsa door blanke racisten in de brand gestoken. Ik schreef daar al eens eerder over. President Biden is er naar toe gegaan en hij heeft aangegeven dat hij maatregelen wil nemen die er voor gaan zorgen dat zwarte gezinnen rijker gaan worden. Het is nu zo dat voor iedere dollar bij een blank gezin het zwarte gezin slechts 13 cent heeft. Zo groot is het verschil gemiddeld al geworden.
  • New Horizons doet een bod van 1,70 euro per aandeel DPA. Dat is een premie van 23,3% ten opzichte van de naar volume gewogen gemiddelde koers per Aandeel in de laatste zes maanden voorafgaand aan 1 maart 2021.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *