LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 2 juni 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 2 juni 2020

  • In Amsterdam hebben gisteren 5.000 mensen laten zien dat als de hoeveelheid mensen maar groot genoeg is je als volk zelf de regels kan bepalen. Er werd niemand gearresteerd, terwijl als je met 35 man gaat protesteren, je wel een probleem hebt.
  • Qatar Petroleum heeft een bestelling van maar liefst een waarde van 17 miljard dollar uitgezet. Met dat geld wil het bedrijf LNG tankers kopen. De bestelling is gedaan bij Zuid Koreaanse scheepsbouwers. Het gaat om maar liefst 100 schepen. Qatar is de op één na grootste LNG producent ter wereld.
  • Zuid Korea exporteerde in mei 50% minder auto’s. In Nederland lag de autoverkoop van nieuwe auto’s 60% lager dan een jaar geleden.
  • In de VS is het in steeds meer steden onrustig geworden. Het gaat er niet meer om protesten tegen racisme. Het zijn nu protesten tegen de huidige Amerikaanse samenleving in het algemeen. Steeds meer mensen maken van de protesten gebruik om winkels leeg te roven.
  • In heel de wereld is er de hoop dat de economie in juni weer een grote stap terug naar normaal kan gaan zetten. Ik merkte het vanochtend op de weg. Het is naar mijn idee veel drukker dan vorige week. Kan een gevoel zijn, maar het viel me wel op.
  • De Analisten van Bank of America hebben PostNL op de kooplijst gezet. Ik zou daar zelf nog minstens een dag mee gewacht hebben, want technisch gezien is er nog een weerstand te overwinnen.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *