LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 2 juli 2019

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 2 juli 2019

Er is al veel vraag naar de daytradingbijeenkomst van 1 augustus. Er zijn slechts 15 plaatsen beschikbaar, dus was u van plan te komen, dan raad ik aan op tijd te reserveren!

Overigens was Optiekenner Peter Meijburg hier afgelopen vrijdag. Met hem heb ik afgesproken dat hij 23 augustus in de middag weer zijn cursus komt geven. De inschrijving is vanaf heden mogelijk.

Onze Cryptoservice heeft nu ook last van de correctie op bitcoin en de altcoins. We staan nog op winst, maar veel van de eerdere winst verdampte helaas de laatste dagen. Het geeft een mooi moment om alsnog eventueel aan boord te komen!

De App Helpling wilde schoonmakers koppelen aan werk. De schoonmakers moesten vervolgens tot 32% van hun inkomsten afdragen aan Helpling. De rechter heeft dat nu verboden. Helpling moet een ander verdienmodel gaan verzinnen. Ze neemt of de schoonmakers in dienst, of ze verkoopt abonnementen op Helpling.

Waar ging het mis bij Boeing… Het werk aan de software werd deels uitbesteedt aan contracters die hun medewerkers voor negen dollar per uur lieten werken. Een dure fout zo blijkt nu.

Het is China nu akelig duidelijk geworden dat ze technologisch volkomen los moet komen te staan van de VS. Chinese bedrijven worden nu aangemoedigd zelf Chips en technologie te ontwikkelen.

Er is daadwerkelijk een aanval van de VS op Iran geweest… Een online aanval waarbij de VS militaire computersystemen in Iran platgelegd heeft. De vraag is of de aanval het wel waard was. Het is een unieke aanval geweest en iedereen weet nu dat zulke online militaire aanvallen kunnen komen. Het is als de atoombommen op Japan. Wederom is het de VS die het middel als eerste militair inzet. Een reactie op het neerhalen van een drone. Is dat het écht waard geweest?

De goudprijs lijkt haar bodem gevonden te hebben. Mogelijk dat de daling van bitcoin nu ook verleden tijd is.

Budweiser moet in Hong Kong ene nieuwe beursnotering krijgen. AB InBev wil er bijna 10 miljard dollar ophalen. Een moet 19 juli plaats gaan vinden.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *