LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 2 aug 2022

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 2 aug 2022

  • Vandaag ga ik in de lunchwebinar het aandeel Tesla bespreken. Om u een indruk te geven… Het bedrijf is meer waard dan alle oude automerken samen! Zou ik het kopen? Je hoort en ziet het in het webinar.

Je kan je hier (gratis) voor het bijwonen van het webinar aanmelden.

  • KFC in China verkoopt nu meer delen van de kip. Je kan dus in China ook kippenpoten of kippenkoppen bestellen. Het heeft te maken met de ook steeds verder oplopende inflatie waardoor ook kip duurder wordt. Alleen de veren verkopen ze er nog niet, maar dat komt omdat die al aan opkopers verkocht zijn. Kippenpoten zijn een lekkernij in China en stond al langer op het verlanglijstje van Chinese consumenten.
  • Nieuw Zeeland heeft haar grenzen weer geopend. Ze zeggen volledig, maar dat is alleen als je vaccinaties kan aantonen. Ongevaccineerd ben je er niet welkom.
  • Snelladen is bij Fastnet duurder geworden. Het bedrijf gaat de tarieven vanaf nu maandelijks aanpassen. e prijs wordt 0,68 per kWu. Abonnementshouders betalen 0,45 per kWu.
  • De VS heeft met een drone aanval de Talibanleider al-Zawahiri omgebracht. Deze zou te maken hebben gehad met 9/11… De waarheid is dat hij net als jij en ik er van hoorde nadat de aanslagen waren gepleegd. Dit is in mijn ogen wederom een afleidingsmanoeuvre. Hij heeft het de Amerikanen in Afghanistan erg moeilijk gemaakt, dat wel.
  • Het ziet er naar uit dat Pelosi toch Taiwan zal bezoeken. De VS wil blijkbaar laten zien dat het nog altijd van mening is dat het machtiger is dan China. Immers, dit is een wedstrijdje ver plassen op wereldniveau.

De SEC (Amerikaanse financiële toezichthouder) heeft 11 mensen aangeklaagd voor een Ponzi scheme. Het gaat om de initiatiefnemers van Forsage. Dat was naar eigen zeggen een gedecentraliseerd smart contract platform. Volgens de SEC was het een Ponzi oplichting die 300 miljoen dollar uit de markt wist te trekken.

Tags
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *