LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 2 april 2021

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 2 april 2021

  • Vandaag zijn de beurzen voor het grootste gedeelte gesloten. Maandag zijn in Europa veel beurzen gesloten, maar in de VS zijn de beurzen dan wel open.
  • De speculatieve portefeuille van de x10 uitdaging staat nu op 50% winst. Ik ben op 1 februari begonnen. Hoewel het dus een ongehoorde 50% in twee maanden is, ben ik niet bijster tevreden. We hebben in die twee maanden letterlijk zes weken ellende gehad. 50% winst enorm, maar de uitdaging is x 10, niet x1 of x2. Gisteren was wel een mooie dag, met eindelijk weer een prachtige timing bij één van de aankopen. We kochten drie posities, waarvan één op 1,17 die op 1,47 sloot.
  • Het verhaal rondom Matt Gaetz kreeg gisteren een interessante twist toen hij bij Tucker Carlson probeerde die erbij te betrekken. Volgens Tucker zijn vreemdste interview ooit. Die vriendschap is ook over. De grote vraag is of de Republikeinen zich nog wel willen verbinden aan Matt. Hij gaf in het interview in feite toe dat hij met die erg jonge vrouw over staatsgrenzen was gereisd. Dát is je in de VS al zwaar aan te rekenen. Ultra rechts in de VS ziet overal niet bestaande complotten met politici die kinderen misbruiken, maar zijn stil als ‘hun’ politici in feite toegeven dat ze zich met kinderen inhouden.
  • De klucht rondom de politieke verkenners verliep redelijk dramatisch deze week. Wat een BS allemaal. Wederom allemaal schimmige zaken rondom Rutte. Hij kon zich wederom weer weinig herinneren. Die geheugenproblemen komen hem keer op keer goed uit.
  • De AEX index is gisteren op een nieuw all time high record gesloten. Ik heb meer dan 20 jaar moeten wachten voor ik dat eindelijk weer eens kon schrijven!
  • CitiGroup heeft een belang in SBM Offshore genomen. Ze hebben nu 3,32% van de aandelen in bezit.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *