LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 2 april 2019

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 2 april 2019

apple, prijsdaling, china

In Turkije gaf Erdogan op TV aan dat hij bij verlies in de steden dat zou accepteren. In het echt heeft zijn partij alle uitslagen al aangevochten en accepteert hij nergens het eventuele verlies.

In het Lagerhuis zijn gisteren weer alle vier de Brexit voorstellen afgewezen. Het is zonneklaar dat de politiek niet in staat is om dit af te ronden. Een keiharde no deal Brexit, of het intrekken van de exit zijn de enige alternatieven.

De VS heeft de verkoop van F-35 materiaal aan Turkije stopgezet. Dit naar aanleiding van de aankoop door Turkije van Russische raketten.

In Singapore komt er een wet tegen fake news. De overheid krijgt hiermee verregaande bevoegdheden om websites en social media te dringen om bepaalde content offline te halen. Het gevaar is uiteraard dat de overheid hiermee alle haar niet gewenste content laat verwijderen.

Apple heeft haar producten in China gemiddeld 6% in prijs laten dalen. Dit naar aanleiding van aangepaste belastingpercentage’s. Tevens heeft het uiteraard te maken met de afgenomen omzetvolumes van Apple in China.

De Blokker keten wordt via een management buy out verkocht aan oud CEO Michel Witteveen.

Tesla is in Noorwegen een grote hit. Eén op de drie nieuw verkochte auto’s is daar momenteel een Tesla.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *