LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld

Beleggers Nieuws Goud Laatste Nieuws

Marktbeeld

De Nederlandse overheid en haar geheimen… De bonnetjes affaire van de Teeven deal is weer helemaal hot. Al die slimme mensen en al die toevallige omstandigeden en hun massale vlagen van alzheimer. Als die mensen zo intelligent zeggen te zijn, hoe verklaren ze dan dat ze bij schandalen zich steeds zo weinig herinneren? Bij Alzheimer kan je ook een opleving beleven. Vinden we bij zo’n opleving ooit ook het fotorolletje uit Screbenica weer terug?
– De Nederlandse overheid wil dat gemeenten ‘out of the box’ denken richting oplossingen voor problemen, maar het plan van Terneuzen om een twintig werklozen een basisinkomen te verstrekken is tegengehouden door de rijksoverheid. Blijkbaar is dat te eng. Stel je toch voor dat het werkt! Dan zou heel de rol van de overheid wel eens ter discussie gesteld kunnen worden. Neen Terneuzen, je kan te ver gaan! Aan het overheids machtsmiddel van de uitkering rommelen, dat mag niet. De overheid moet heer en meester blijven… Triest en helaas typisch een elitair Haags standpunt.
– Het is het Chinese nieuwjaar en voor hen begint dan het jaar 4714. Dat houdt in, een week vakantie voor de meeste Chinezen. In het kader daarvan zijn er nieuwe Chinese gouden en zilveren munten uitgebracht. Kijk hier of er iets van uw gading tussen zit.
– 21% korting bij Mediamarkt. Hoe werkt dat? We zagen enkele weken geleden een product voor 350 euro in de winkel. Nu is het MET 21% kosting bijna 500 euro! Lekkere korting is dat! Dat is nog eens royaal genaaid worden zonder een kusje van de Mediamarkt er bij.
– De dealmaker Trump heeft de relatie met Mexico in een week tijd van vriendelijk naar vijandig gekregen. Daarbij is de hele top van de State Department afgetreden/ontslagen. Net als met het afzeggen van de meeting met Trump door de Mexicaanse president is het steeds het spel wie heeft het uitgemaakt… Trump vindt het extreem belangrijk dat hij de controle heeft. Als dus iemand afzegt of ontslag neemt, dan kan je er de donder op zeggen dat er een bericht komt dat Trump het initiatief daartoe nam.
– Oeps, de schoonzoon van Trump is in twee staten geregistreerd als kiezer. Hij is net aangesteld door Trump. Ook de net aangestelde Sean Spicer blijkt in twee staten geregistreerd te zijn. Het onderzoek naar verkiezingsfraude moet er zeker komen. Ik begin nu te begrijpen welke insider kennis Trump daarover had!
– De goudprijs is flink omlaag. Vervelend, maar aan de andere kant niet erg. Ik had immers de wat winsten genomen en wilde die aandelen graag terugkopen. Die kans ga ik nu – met korting – alsnog krijgen. Dankzij de toestand met Mexico gaan beleggers wel inzien dat de onzekerheid groter gaat worden en dat is goed voor goud.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *