LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 19 juni 2019

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 19 juni 2019

bitcoin

President Trump is nu officieel presidentskandidaat voor 2020. De vraag is nu of er vanuit Republikeinse hoek nog concurrentie komt. Ik denk niet dat veel Republikeinen het tegen hem op willen nemen.

Volgens Bloomberg zijn er nu drie mensen in de wereld meer dan 100 miljard dollar waard. Het gaat om Bernard Arnault, Jeff Bezos en Bill Gates. Arnault alleen is goed voor 3% van de Franse economie.

Er worden momenteel 465.000 aandelen Ayden aangeboden voor 670 euro per stuk. ABN FN-Dow Jones meldt dit nadat ze de geruchten bevestigd kregen van een begeleidende bankier. De aandelen zijn van een insider. 300 miljoen netto is een mooi bedrag…

Volgens de pers ‘hopen’ investeerders op een rentedaling van de FED. Ik begrijp dat niet. Immers, een rentedaling zou bevestigen dat de Amerikaanse economie helemaal niet sterk is. Ze ZEGGEN dat wel, maar bij een sterke economie hoort een stijgende rente. Als de economie dan afkoelt, dan kan je de rente waar wat laten dalen. In Europa staat ondertussen de rente op een record laagte stand. Ook geen teken van een sterke economie…

Ik heb deze week een flinke hoeveelheid goud verkocht. Niet dat ik negatief over goud ben, maar ik heb weer zes (of zeven) woningen in de VS gekocht met deze binnenkort bij de overdracht gaan betalen. Goud is in mijn ogen spaargeld. Ik ga nu een deel van mijn spaargeld weer inzetten als zakelijk geld.

Gaat bitcoin weer naar haar vorige top? Er zijn enthousiaste analisten die het zeker weten. Wat ik zeker weet, is dat heel veel bezitters van bitcoin voor dat punt bereikt wordt hun winsten zullen nemen. Die mensen zitten al sinds eind 2017 op een fors verlies en wachten met smart op het moment dat ze hun verlies kunnen afsluiten met een verkoop op het aankoopniveau.

De beoogde minister voor defensie in de VS heeft alsnog bedankt voor het aanbod. Juist nu spanningen in de wereld door toedoen van de VS toenemen heeft het land geen minister. Geen goede zaak.

Tags
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *