LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 18 maart 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 18 maart 2020

steunpakketten
  • Beleggers volgens het systeem van het Beursbox pensioensparen moeten vooral nu ook gewoon doorgaan met het systeem. Het gaat namelijk om het gemiddelde en dat haal je nu flink omlaag. Immers zijn ook de beste aandelen al fors omlaag.
  • Ook Ikea sluit in Nederland de winkels. Verstandige zet. Het is immers van de zotte dat je aan de ene kant zegt dat iedereen zo veel thuis moet blijven en dan laat je pretpark Ikea open…
  • De EU steekt enorme bedragen in steunpakketten voor bedrijven. Er is ineens geld genoeg. We hebben voedselbanken omdat mensen een paar tientjes per maand te kort komen en er is een crisis en ineens zijn er wereldwijd honderden miljarden beschikbaar. Als niet ook particulieren geldsteun krijgen, dan heeft straks bijna iedereen niet genoeg geld om de omzet bij de bedrijven na de crisis weer aan te jagen. De omzet komt immers van particulieren, niet van bedrijven die slechts proberen hier zonder financieel verlies uit te komen.
  • Eindelijk is de kogel door de kerk, China heeft toegegeven dat de economie in het eerste kwartaal met 9% gekrompen is. Ik denk dat ze het nog altijd liegen, want het was in de dubbele cijfers, maar zo ver wilden ze niet gaan.
  • Winkelketen Laura Ashley dreigt ten onder te gaan en heeft uitstel van betaling aangevraagd.
Tags
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *