LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 17 nov 2023

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 17 nov 2023

  • Omwonenden van Tata Steel willen dat het bedrijf eindelijk eens de boetes gaat betalen die het vanwege de aanhoudende vervuiling is opgelegd.
  • Na het gesprek met Xi gaf Biden nog altijd aan dat Xi een dictator is. Het is niet erg aardig maar het is wel de waarheid.
  • Ook de Amerikaanse staat Nevada gaat werk maken van de fraude rond de nep kiesmannen die probeerden de verkiezingen van 2020 te beïnvloeden. De radartjes van de wet draaien extreem langzaam in de VS. De rechtszaak wordt opgestart nu er een papieren spoor is ontdekt en overduidelijk is dat men de uitkomst van de verkiezingen probeerde te veranderen.
  • Truth Social, het social platform van Trump, verloor in een kleine twee jaar 73 miljoen dollar. De vraag is hoe lang dit vol te houden is.
  • Joe Manchin, de Republikeinse Democraat die 14 jaar Senator was, overweegt nu een gooi naar het presidentschap te doen. Kansloos verwacht ik.
  • De nieuwe speaker van het Amerikaanse Congres heeft nog nooit gegevens vrijgegeven over zijn vermogen. Dat is heel vreemd. Heeft hij geen enkele bankrekening, of loopt hij enorm achter met zijn verplichte meldingen? Het is vreemd dat een advocaat/politicus van 50 jaar oud geen enkele bankrekening heeft. De handhaving in de politieke arena in de VS is één grote bende. Er is maar één uitzondering op de meldingsplicht mogelijk. Als hij AL zijn geld in renteloze bankrekeningen heeft en geen aandelen aanhoudt, dan mag hij het geheimhouden. Krijgt hij ook maar één cent rente, of heeft hij andere vermogensonderdelen, dan moet hij zijn vermogen opgeven.
  • Tot mijn grote schrik constateerde ik vanochtend dat mijn gratis optiecursus verdwenen is. Geen idee wat er misgegaan is. Ik ben overigens wel begonnen aan een betaalde service, maar het was nooit de bedoeling de gratis service weg te halen. Dat ga ik dus herstellen.
  • De olieprijs is de laatste 24 uur flink gedaald. Als gevolg daarvan kunnen we aan de pomp goedkopere benzine tegemoet gaan zien.
  • Hello Fresh verloor gisteren 20% waarde op de beurs. Het bedrijf kwam met een winstwaarschuwing. De omzet in de VS valt tegen.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *