LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 17 juni 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 17 juni 2020

  • Alleen deze week nog de prachtige aanbieding van het onroerend goed project in Haarlemmermeer. Ik heb dit redelijk van dichtbij kunnen volgen. Het ziet er echt prachtig uit en biedt een mooi rendement voor een heel laag risico. Deelname is mogelijk met bedragen van 5000 tot het gehele bedrag.
  • De Amerikaanse president gaat de politie hervormen… Maar niet zoals je zou verwachten. Het probleem is namelijk dat de politie zoveel geld krijgt, dat geld voor welzijnswerk is wegbezuinigd. De politie heeft die welzijnstaken er dus in feite bij gekregen want die mensen in nood willen wel geholpen worden. Daar gaat het dan mis, want de politie weet niet hoe ze om moet gaan met verwarde mensen en extreem arme wijkbewoners die dreigen om te komen van verveling, honger of ziekte. De hervorming van de Democraten vraagt dus om meer geld voor welzijnswerk, dat bij de politie gehaald gaat worden. Wat de president nu gaat doen, is alleen maar meer geld naar de politie brengen zodat ze zich nog beter kunnen bewapenen en het probleem van moord door politie alleen maar gaat toenemen.
  • In de NAVO ligt Turkije al maanden dwars omdat Erdogan via de NAVO binnenlandse politieke doelen wil bereiken. Turkije is ondertussen een heel onbetrouwbare NAVO partner geworden. Een NAVO strategie voor Oost Europa komt nu niet echt van de grond.
  • In Nieuw-Zeeland twee nieuwe Corona gevallen. Beide personen kwamen uit het VK en bleken besmet. Ze waren vanwege familie omstandigheden gekomen en zonder twee weken quarantaine doorgereisd. Met een beetje pech begint de ellende dan weer opnieuw voor Nieuw-Zeeland.
  • Belasting op rente in Litouwen terugvragen. Ik ben het aan het uitzoeken. Kijk hier
  • Het Neo Finance webinar van afgelopen week even rustig bekijken? Dat kan. We hebben er hier een opname van staan.
  • Wil je starten met beleggen? Kijk hier naar de 7 minuten durende video die ik maakte.
  • Ik heb een heel kleine site (weer) online gezet. Het gaat over inkomen.

Tags
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *