LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 17 december 2018

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 17 december 2018

bonus, toezegging, inkomsten

– In 2019 ga ik al mijn domeinen naar een andere host verhuizen. Mijn huidige host is te duur geworden. Ik kan voor minder dan de helft van het geld bij Vimexx terecht.
– Hoeveel euro’s heeft de ECB extra in de economie gebracht? Het gaat om bijna 2600 miljard euro! Ze zijn nog niet van plan dat extra geld er ook weer uit te halen. Ze zijn nu teruggevallen op de reguliere geldcreatie. Dat wil zeggen, zo’n 3% per jaar.

geldcreatie, ecb
– Saxo Bank heeft een bod gedaan op Binckbank. Die laatste is nu bijna klaar met het van de markt halen van Alex. Het bod is door de directie en bestuur van Binckbank aanvaard. Saxo is bereid gevonden 424 miljoen euro te betalen. Het komt neer op 6,35 euro per aandeel Binckbank. E.e.a. zal op zijn vroegst in het derde kwartaal van 2019 afgerond kunnen worden. Binckbank aandelen sloten vrijdag op 4,72 euro per aandeel. Ik zie niet in wat aandelenbezitters tegen dit bod kunnen hebben. In twee jaar heeft het aandeel Binckbank niet zo hoog gestaan als het bod van Saxo.
– Iran heeft gewaarschuwd dat de VS de zaak aan het escaleren is in het Midden Oosten. Saoedi Arabië beschuldigt Iran van het exporteren van terrorisme, maar vermoord zelf een journalist en tienduizenden mensen in Jemen. Wie is Saoedi Arabië om het vingertje te wijzen?
– De Amerikaanse beurzen verloren zwaar afgelopen vrijdag. Op dit moment lijken de futures te duiden op een herstel van de markten.
– De Prius was ooit het boegbeeld van schoon rijden. Toyota heeft nu moeite dit voormalige boegbeeld in de markt te houden. De vraag naar de auto’s is gekelderd en het 2019 model lijkt vooralsnog niet echt aan te slaan.

Tags
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *