LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 16 okt 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 16 okt 2020

brexit
 • In Michigan is nu besloten de werkloosheidsuitkering te verlengen van 20 naar 26 weken. Dat maakt voor veel inwoners nogal wat uit en het voorkomt dat de bevolking nu de straat op gaat omdat ze letterlijk honger hebben. Zo net voor de verkiezingen zou dat geen goede zaak zijn.
 • In de planning was het zo dat we nu de afrondende werkzaamheden zouden hebben in het appartementen complex in Detroit. Helaas is dat nog niet zo. De elektriciteit is afgesloten omdat een contractpartij heeft geblunderd. We kunnen dus niet verder en mogen dat ook niet, want heel het systeem moet nu ook gekeurd worden. Ik vrees dat het niet gaat lukken om het gebouw nog in 2020 op te leveren. Oorspronkelijk was de opleverdatum op 1 mei verwacht. Corona kwam er tussen.
 • Barrick Gold heeft over het 3e kwartaal een lagere productie gerapporteerd. Dit kwam onder meer door het stilleggen van de Porgera mijn.
 • Vandaag zal premier Johnson met een mededeling komen over Brexit. Het is tijd om een besluit te nemen. De conservatieven geven iedereen en alles de schuld, maar er was maar één partij aan de macht gedurende de Brexit periode.
 • In de VS is het aantal WW uitkering aanvragen op record niveau gekomen. Vorige week kwamen 898.000 aanvragen binnen. Grote bedrijven hebben al aangegeven nog meer mensen te gaan ontslaan. De situatie wordt dus niet beter.
 • Als Trump de nominatie van de rechtse rechter doorzet, dan overweegt Biden om het aantal rechters in het hooggerechtshof uit te gaan breiden. Triest is het dat ze beide kiezen voor in feite vals spelen.
 • In de VS staat meer dan 1000 winkelcentra op de nominatie om opgeheven te worden en vervolgens herontwikkeld. Zo’n stap is meestal een stap naar 80% afwaardering van de waarde. Dat gaat vooral pensioenfondsen en grote vastgoedbeleggers dus nog pijn doen.
Tags

1 Reactie

 1. Eppo 17 oktober 2020

  Pensioenfondsen hadden allang afscheid moeten nemen van Vastgoed zoals winkelcentrums , de bevolking vergrijst en ook online shopping is booming .
  Ze kunnen beters beleggen in Uitzenders zoals Randstad ,aangezien die de komende jaren booming worden en ook nog eens een redelijk Dividend hebben .

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *