LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 16 november 2018

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 16 november 2018

bitcoin

– Volgens Reuters heeft Trump de Saoedi’s enorm in de maling genomen door ze deze zomer te vragen de olieprijzen enorm omlaag te halen zodat de VS Iran een embargo kon opleggen en de olieprijs niet tot te gekke hoogte zou stijgen. Ondertussen heeft Trump andere partijen toestemming gegeven om toch Iraanse olie te kunnen blijven kopen. Heel die actie van de Saoedi’s was dus niet nodig geweest en heeft ze alleen maar neergezet als loopjongetjes voor Trump.
– In Florida hebben we (enkele beleggers met wie we samen een vastgoed llc hebben opgericht) de sleutel van een huis verkregen. Het huis staat op een polt van 3000 vierkante meter. Dit weekend gaan de opties bekeken worden. Er moet nogal wat aan het huis gebeuren. Kijk hier naar welk huis het betreft.
– De koers van bitcoin is gisteren verder onder druk komen te staan. Na maanden van rust is ineens de stop er uit getrokken.

bitcoin
– Er is in Nederland in de SDE najaarsronde bijna 6.000 keer zakelijke subsidie aangevraagd voor groene energie. Zouden alle projecten uitgevoerd worden, dan komt het neer op 35,1 petajoule aan energie. De realiteit is dat veel projecten niet tot uitvoering komen omdat vergunningen alsnog niet verkregen worden of omdat investeerders of initiatiefnemers alsnog afhaken omdat ze het toch niet zien zitten.
– Huawei is nu de nummer twee in smartphones. Het Chinese bedrijf heeft Apple naar plaats drie verwezen.
– Facebook heeft een PR bureau de laan uitgestuurd nadat gebleken is dat dit PR bureau fake news verspreidde over onder meer George Soros. Mensen die negatief commentaar hadden op Facebook werden door het PR bureau gelinkt aan linkse complotten. Mark Zuckerberg ontkent dat hij er van wist.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *