LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 16 juli 2021

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 16 juli 2021

nieuws, beursbox
  • Een PEG ratio van 0,08… Dat is zeker een interessant gegeven. Kijk hier.
    Gisteren had ik drie uur na de plaatsing van de video nog altijd slechts 40 views… Ik weet de tips dus goed geheim te houden!
  • Valt het doek voor de Reddit aandelen? Als we kijken naar AMC, dan ziet het er wel zo uit. Gisteren voorbeurs een koers van 31,7. Dat was een volle maand eerder nog het dubbele. Ook Gamestop is nu de helft van de hoogste koers weer kwijt.
  • Hoewel het aantal aangevraagde Amerikaanse werkloosheidsuitkeringen het laagste was sinds maart 2020, was het totale aantal van 360.000 toch hoger dan verwacht.
  • Jackson Palmer één van de Dogecoin (crypto) oprichters is van mening dat de crypto’s slechts een manier zijn om de rijken nog rijker te laten worden. Hij wil er niets meer mee van doen hebben. Hij heeft overigens wel een punt… Misschien wel iets om rekening mee te houden. Vooral het zogenaamde argument dat crypto’s schaars zouden zijn is een leugen. Daarbij controleert een klein aantal superrijken de meeste crypto’s.
  • Heel wat vakanties gaan onzeker worden nu Nederland ineens rood is gekleurd op de Corona kaart. Ook Spaanse eilanden worden nu onzeker omdat ze al op oranje staan en mogelijk ook rood gaan worden.
  • De websites van de belangrijkste Russische hackers zijn in Rusland offline gehaald. De druk vanuit de VS richting Putin heeft in ieder geval enige reactie teweeg gebracht.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *