LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 15 okt 2021

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 15 okt 2021

crypto mining
  • In de VS is er nu een dokter die de euvele moed heeft een wiet pil te creëren. Zo’n pil is een natuurlijke pijnbestrijder zonder de chemische bijwerkingen. Je kan wel nagaan hoe de pharma bedrijven daar dus tegen aan kijken. De vraag is op welke wijze hij tegengewerkt gaat worden.
  • Vanochtend bereikte ik de 40.000 euro investering in leningen via Neo Finance. Ik begon okt 2019 en ben van plan om okt 2029 een bedrag van tenminste 250.000 euro op Neo Finance te hebben staan. Vooralsnog zit ik goed op schema. Het moeilijkste deel ligt al achter me. Eerste doel is nu de 50.000 halen. Dat is tevens de GOUD VIP status binnen het netwerk. In Nederland zijn er nog niet veel die dat al bereikten. (Ze zijn er al wel) Voor GOUD VIP statushouders zijn er aparte (online) bijeenkomsten en webinars bij Neo Finance. Ik gaf er al eens een presentatie. Ben er al ‘ere-lid’ van, vanwege de marketing prestaties. Via die groep leerde ik een Litouwer kennen die min of meer dezelfde doelen heeft, alleen hij loopt een paar jaar op me voor en zit nu al op 150.000 euro in het systeem. Deze week had ik slechts twee autotrade aankopen. Dat is extreem weinig. Ik wil er twee per dag hebben. Kijk verder op deze site.
  • De VS is nu de grootste miner van crypro munten geworden nu de mining is China bijna tot stilstand gekomen is. De crypto’s houden zich goed ondanks die tegenvaller in China. Dat is positief nieuws voor deze markt.
  • Het aantal werkloosheidsuitkering aanvragen was gisteren in de VS flink minder dan verwacht. Daar op gingen de Amerikaanse beurzen zo’n 1,5% omhoog.
  • Gisteren een negatieve dag voor uranium aandelen. Niet zo gek nadat deze aandelen deze week meer dan 20% in waarde stegen. Het is wel jammer voor mijn portefeuille. De beursindices 1,5% hoger en ik neutraal. Dat komt door mijn enorme belang in uranium aandelen. Ik blijf er bij dat het wel eens de grootste bull markt in aandelen in mijn leven kan worden.
  • Ik had gisteren heel even de hoop dat alle aandelen in de defensieve x10 beleggen portefeuille zouden stijgen, maar helaas bleken twee Europese aandelen spelbreker te zijn.
  • De belangrijkste piloot van Boeing is in de VS aangeklaagd. Hij wordt er van beschuldigt om informatie achter gehouden te hebben. Hij kan bij schuldig bevinding heel lang in de gevangenis moeten verblijven
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *