LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 15 jan 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 15 jan 2020

flybe, steun, vk

Pas op met bestellen van gereedschap bij bedrijven als Westfalia.eu. Ik bestelde er online een Vandiktebank en kreeg de aanbeveling er een reserve messenset bij te kopen. Nu mijn originele messen bot zijn, blijkt dat ze me de verkeerde messen hebben aanbevolen. Ze nemen ze niet retour want ik ben er te laat mee. Pas dus altijd goed op als u extra spullen koopt. Het is uw verantwoording en kostenpost als ze het fout doen en u dat niet direct controleerde.

Nederlanders zijn Duitser dan de Duitsers zelf! Uitspraak van de in Nederland wonende Duitser Yulian Ide. “De Cliché’s dat we als Duitsers altijd op tijd zijn en heel nauwgezet werken gaat meer over jullie dan over ons”!

Nieuwe waarschuwing AFM voor GTI-net. Doe geen zaken met die club, dat is de boodschap.

Een adviesorgaan van de regering denkt aan een basisbaan i.p.v. een basisinkomen. Ze willen uitkeringen vervangen door basisbanen zodat werklozen niet uit het werkritme verdwijnen en deel blijven uitmaken van een gezamenlijke activiteit. Ik denk dat de overheid daarmee te paternalistisch bezig blijft en weinig vertrouwen heeft in de eigen initiatieven van mensen. Het is echter beter dan niets, dus in die zin zou ik er niet voor gaan liggen omdat ik denk dat het nóg beter kan.

De regering van het VK heeft met steun een lokale vliegmaatschappij gered. Dat kan nu, nu ze geen deel meer gaan uitmaken van de EU. Of het slim is, dat valt te bezien. Het gaat slecht met de maatschappij omdat ze verlies maken. Wil je als regering daar geld in blijven pompen? Daarnaast zouden andere alternatieven van reizen schoner zijn.

Het deelakkoord tussen China en de VS gaat morgen getekend worden. Het stelt niets voor, maar het biedt Trump zijn persmomentje en hij maakt er wel weer een “beste akkoord ooit” momentje van.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *