LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 15 februari 2023

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 15 februari 2023

  • Aanstaande donderdag is het eerstvolgende live lunchwebinar weer. Klik hier om er dan bij te zijn.
  • Via deze weg even dank aan de sponsor die mij maar liefst 100 euro gunde. Zeer bedankt. Het geld is direct naar Neo Finance doorgestuurd alwaar het deel uitmaakt van mijn pensioen opbouw. Daar zal ik overigens nog eens een artikel over gaan schrijven.
  • In de VS waren Republikeinen en Democraten het een keer eens met elkaar. De man die verantwoordelijk was voor de faciliteiten in het Capitool maakte er een corrupte bende van en hij was op 6 januari 2020 bewust niet aanwezig op zijn werkplek. Het duurde meer dan twee jaar tot men er eindelijk over uit was dat hij moet vertrekken. President Biden ontsloeg hem gisteren.
  • De cijfers van Coca Cola vielen beleggers iets tegen. Het aandeel verloor gisteren 1,67% aan waarde. Het bedrijf zegt toch wel last te hebben van inflatie.
  • AirBnB aandelen schoten nabeurs fors omhoog. De winst was nabeurs 12% terwijl tijdens beursuren de winst al 3,8% was geweest. De cijfers vielen beleggers enorm mee. Ze doen het heel goed.
  • Subway heeft aangegeven dat ze overwegen hun keten te verkopen. JP Morgan is in de hand genomen om het verkoopproces in goede banen te leiden. Subway heeft 37.000 vestigingen over heel de wereld. De vraagprijs zal rond de 10 miljard dollar liggen is de verwachting. Zou dit iets voor Elon Musk zijn? Het is een sector waar hij nog niet actief in is.
  • Artificial Intelligence is de toekomst. Ik schreef met behulp van deze techniek een rapport met daarin 10 aandelen actief in die sector. Kijk hier
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *