LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 15 dec 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 15 dec 2020

  • Gisteren is, geheel zoals ik al verwacht en aangegeven had, de kiesmannen stemming uitgelopen op een 306 tegen 232 landslide overwinning voor Biden. De minister van Justitie van Trump heeft daarop aangegeven dat hij per 23 december vertrekt. Hij heeft de onzin dan toch eindelijk opgegeven en verlaat het zinkende schip als de rat die hij is.
  • Steeds meer mensen staan achter de kabinet maatregelen. Mensen die meestal financieel geen enkel offer hoeven te brengen. Ze mogen alleen financieel gezien minder uitgeven in horeca en aan bezoek…
  • In de VS proberen senatoren nu een tweetal steunpakket wetten uit de werken. Een wet met alles waar iedereen het over eens is en een wet waarover geen overeenstemming is. Via deze weg kan er in ieder geval nog IETS aan steun loskomen. Letterlijk is het zo dat de honger in de VS aan het toenemen is.
  • In het VK is een nieuwe variatie van Covid opgedoken. De kans bestaat dat de bestaande vaccins hier nu dus nog niets tegen beginnen. Als dat zo is, dan zijn we weer minstens een jaar verder terug in de shit gebracht.
  • Ook Larry Ellison (Oracle) heeft besloten om privé4 Californië te verlaten. Hij is naar Hawaii verhuisd. De rijkste Amerikanen verlaten Californië omdat die staat de ongehoorde brutaliteit heeft om superrijke inwoners daadwerkelijk een belasting op te leggen. Vorige week gaf Elon Musk al aan vertrokken te zijn. Stel je toch voor zeg, belastingen! Waar moet je als multi miljardair dan van rond komen?
  • De Uranium sector is nu hot. Gisteren zag ik enkele aandelen werkelijk enorme bewegingen maken. Kijk daarom hier voor meer info. Een nieuwe markt die we in 2021 in de gaten moeten gaan houden, kan wel eens recycling gaan worden. Nu nog niet, maar het is een potential voor de toekomst.
  • Als we Covid-19 niet de Chinese Griep mogen noemen, zullen we dan ook stoppen met de 1917-1919 griep de Spaanse Griep noemen? Gelijke monniken, gelijke kappen.
Tags
Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *