LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 14 okt 2021

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 14 okt 2021

  • De VS gaat haar havens aan de westkust de komende tijd 24 uur per dag openen. De vakbonden zijn het eens met die aanpak. Het lost echter niets veel op, want de afvoer van de havens naar het achterland stokt door een tekort aan vrachtwagenchauffeurs. Ze stuurden de Mexicanen weg want die pikten banen is…
  • In Nederland is in 2021 en ook weer in september sprake geweest van oversterfte. Heel gek, want veel Corona doden vallen er niet meer. Uiteraard is de eerste reactie van veel mensen “fake news”. Prima, maar de cijfers komen van het RIVM. Ze geven zelf aan dat het aantal sterfgevallen niet verhoogd was. Het was namelijk 2.842 sterfgevallen in een week, terwijl 2.532 verwacht werden. “Verhoogd” is blijkbaar een technische term en 10% meer doden valt daar niet onder. Het is wel HOGER, maar dat zeggen ze nu dus niet. Ik zou graag de reden weten waarom het nu HOGER is. Corona is het namelijk niet. Ineens is er geen wil bij de overheid om er over te rapporteren. Kijk ook deze cijfers eens…
  • Uranium aandelen deden het ook gisteren goed. Opvallend want meestal zien we na een goede dag vervolgens een stuk winstname. Nu niet.
  • Inflatie en een slechter lopende economie. Een giftige combinatie. Als belegger moet je daar rekening mee gaan houden. In de VS is de inflatie al bijna 6%… officieel. In het echt is ze zeer waarschijnlijk hoger. Morgen in de nieuwsbrief een indicatie waar je tijdens inflatie in kan beleggen.
  • Bitcoin vanochtend weer boven de 50.000 euro! Ik heb de laatste weken in deze nieuwsbrief regelmatig aangegeven dat je bitcoins kon kopen… Met meer dan 20% winst was dat een leuke deal geworden.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *