LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 14 november 2018

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 14 november 2018

Italië

– Hoe kan oververhitting van de huizenmarkt tegengegaan worden, zonder de markt te veel te verstoren of door de maatregelen een crisis te veroorzaken? Dat is waas FSC nu een marktverkenning voor doet. Het Financieel Stabiliteitscomité (FSC) wil van marktpartijen suggesties horen.


– De EU heeft een vragenlijst via facebook rond doen gaan. Wat kan er beter aan de EU? Ik heb die ingevuld en aan het einde moet je dan een code invullen om te bewijzen dat je geen computer bent. Het woord dat ik moest invullen geeft goed aan hoe ze over mijn kritische reactie dachten. Je ziet het hier (even omlaag scrollen)
– Italië houdt van aan haar budget. Ik geef ze helemaal gelijk. Ze gaan failliet op de huidige manier, dus probeer dan gewoon eens iets anders. Het is goed doordacht en ik geef het kans van slagen. Wat ze echter beter hadden kunnen doen, is voor de vorm een kleine verandering maken, zodat ze in ieder geval hun goede wil hadden getoond. Nu zetten ze de EU voor het blok. Dat is minder slim. Overigens is de Duitse minister van Financiën het grotendeels eens met de Italianen. Dat mag wel opmerkelijk genoemd worden.

Italië
– De Italiaanse bank Banca Carige heeft een financiële injectie gekregen van 400 miljoen euro. Andere banken en privé investeerders hebben het geld bijeengebracht.
– In Engeland begint onder druk alles vloeibaar te worden. De druk vanuit Brexit neemt toe en er moeten nu eindelijk besluiten genomen gaan worden.
– Binnen het kabinet Trump veel ruzies. Kudlow en Navarro maken onderling ruzie en tenminste drie andere personen staan op de lijst om heel snel gedumpt te worden. Ook daar begint onder druk alles vloeibaar te worden.

Er is een gratis boek te krijgen! Kijk hier

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *