LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 14 juni 2024

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 14 juni 2024

  • Vandaag twee webinars, namelijk één om 10:00 uur. Dat webinar gaat over het aandeel Apple. Je kan je hier opgeven.
    Het tweede webinar is om 12:30 uur en zal over het aandeel Microsoft gaan! Je kan je er hier voor opgeven.
  • Vanmiddag ga ik met een ontwerper kijken naar zowel de opzet van de Beursbox nieuwsbrief als die van de Beursblik nieuwsbrief. Met name de kleurstelling is iets waar ik echt geen kaas van heb gegeten. Heb je wensen of opmerkingen over de nieuwsbrief, laat die dan voor 13:00 uur binnenkomen! (tom @ lassing.nl)
  • Ik krijg veel complimenten over de video met de gelijkenis tussen de jaren dertig en nu, maar de video is verhoudingsgewijs nog weinig bekeken (Slechts 6.469 keer). Daarom toch nog even aandacht er voor gevraagd. Je kan de video hier kijken. Het duurt ongeveer tien minuten.
  • Een beoogde vice premier komt op het allerlaatste moment niet door de screening en wordt daarmee als gevaarlijk bestempeld. Met wat voor mensen wilde de PVV het kabinet vullen? Enkele andere leden van het beoogde kabinet hebben in het verleden ook al het nodige op hun kerfstok staan. We gaan steeds meer op de VS 2016 lijken. Van dat kabinet Trump ging een flink deel de gevangenis in…
  • Bij het moederbedrijf van Kwantum en Leen Bakker gaan tientallen banen verloren. Het zal vooral in Tilburg en Raamsdonksveer voelbaar zijn.
  • Dit weekend vindt in Zwitserland een bijeenkomst plaats over de toekomst van Oekraïne. Rusland is niet uitgenodigd en China weigert te komen. Vooral dat laatste is jammer. Daarmee geeft China wel aan in welk kamp ze zich bevindt. 90 landen zullen er wel een afvaardiging naar toe sturen. Er waren 160 landen uitgenodigd. Ook Saudi Arabië is niet aanwezig. Dat land blijft zich afzetten tegen de VS, ondanks dat het voor haar veiligheid volledig afhankelijk is van de VS.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *