LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 13 maart 2019

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 13 maart 2019

marketing

Recent was er in Eindhoven een energie congres waarbij waterstof door de ‘deskundigen’ volledig de grond werd ingetrapt. Het was helemaal niets… Dat moeten ze dan ook even aan Hoogeveen gaan vertellen, want die weten dat nog niet… Waterstofwijk in Hoogeveen levert blauwdruk voor aardgasvrije warmte in Nederland

In de VS een groot schandaal rondom de toelating van kinderen van rijke ouders op de toonaangevende universiteiten. Via de sportcoaches konden plekken worden ‘gekocht’. Verschillende CEO’s en personen uit de entertainment industrie zijn al met naam genoemd. Een aandeel van één bedrijf ging op het bericht in koers 9% onderuit.

Volgens een woordvoerster van de EU zijn de relaties met de VS nog niet eerder zo koel geweest. Ze kunnen op geen enkel vlak zonder ruzie met elkaar overleggen.

Het aandeel Boeing is omlaag vanwege de problemen met de 737 Max8. Verschillende landen hebben het vliegtuig al uit het luchtruim geweerd. Eerst moet duidelijk worden waarom twee van deze vliegtuigen uit de lucht zijn komen vallen.

Gisteren is het Brexit voorstel van premier May wederom met grote meerderheid afgewezen. Nog altijd geeft ze niet op en leidt als een blinde een niet ziende natie de afgrond in. Het Engelse pond verloor gisteren 1,3% aan waarde. Vooral het Britse bedrijfsleven is deze klucht meer dan zat. Er is geen politieke visie maar de politiek durft ook niet terug naar de kiezer te gaan.

Zoals de Japanners al wilden krijgt de structuur tussen Renault, Nissan en Mitsubishi een nieuwe structuur. De Japanners waren de overheersing door de door Frankrijk aangestuurde CEO meer dan zat. Toch zal opnieuw een Fransman de nieuwe onderneming gaan leiden. Er komt echter een nieuwe bestuursvoorzitter voor Nissan.

Na Italië wil ook Malta het Chinese Belt and Road programma gaan oppakken.

Gisteren mijn artikel over 085 nummers die me platbellen… Word ik gebeld door een bevriende marketeer die mijn Detroit project aan het promoten is in zijn database en de mensen belt via… een 085 nummer. Oeps… 085-0065101 wordt vanaf gisteren gebruikt om mijn eigen Detroit project onder de aandacht te brengen.

De goudkoers is weer boven de 1300 dollar gekomen. Profiteerde u van de dip?

Tags
Vorig artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *