LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 12 juni 2018

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 12 juni 2018

De gesprekken tussen Trump en Kim zijn goed verlopen. Zoals een Fox presentratrice per ongeluk zei: Het gesprek tussen twee dictators… De mannen schijnen elkaar wel te mogen. Ik denk dat het vooral komt omdat Trump zeer onder de indruk van Kim is. Het feit dat zo’n jonge vent een land er zo onder kan houden is iets waar Trump enorme bewondering voor heeft. Hij heeft meer met iemand als Kim dan met de politieke tijgers uit de G7 landen.
– In Zweden wil de overheid de banken dwingen om cash geld beschikbaar te houden. Het land is erg ver met elektronisch betalen en in steeds meer dunbevolkte streken is geen cash geld meer beschikbaar.
– De Brouwer Bavaria heet voortaan Swinkels. Is dit voortgekomen vanuit de rechtszaak door Beieren? Heeft de familie voor een aanzienlijk geldbedrag de wens van Beieren ingewilligd?
– De beschermers voor muziekrechten hebben een wetsvoorstel ingediend dat hen nog minder verplichtingen oplegt om te tonen waar de geïnde gelden naar toe gaan. De betalers willen daarentegen meer inzicht in de fors toenemende kosten voor muziek en video. Café betalen steeds meer geld en vragen zich af waarom deze kosten zo oplopen.
– De net aangestelde Amerikaanse economische adviseur Larry Kudlow is in het ziekenhuis opgenomen nadat hij een lichte hartaanval kreeg.
– De ECB lijkt nu echt van plan de geldcreatie (QE) te verminderen met het doel het uiteindelijk op het reguliere peil te krijgen.


– De nieuwe Italiaanse minister van Economie heeft aangegeven dat er geen sprake is van een vertrek van Italië uit de euro. Hij wil zich vooral richten op het verlagen van de overheidsschulden.

Tags
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *