LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 12 januari 2021

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 12 januari 2021

  • Aandelen Twitter daalden gisteren 10%. Dit komt nadat ze hun marketing kanon Trump de toegang tot het netwerk hadden ontzegd. Hoewel ze het recht hebben hem te weigeren, weet ik niet of dit nu de beste route is. Ik ben zwaar voorstander van vrijheid van meningsuiting. Wel denk ik dat het goed is als er feitencheck wordt gedaan en dat melding wordt gemaakt van feitelijke onjuistheden.
  • Gisteren ben ik op 888 abonnees op het video kanaal gekomen! Op weg naar de 1000! Hier de link naar mijn video kanaal
  • Veel van de Trump aanhangers die het Capitool bestormden, hadden vooraf op Social Media aangegeven dat de de nodige politici zouden gaan ombrengen. Enkele al opgepakte Trump fans hadden ook tierips en (vuur)wapens bij zich. Er was zelfs al een galg opgericht… Volgens de rechtse media was het Antifa… Als dat zo is, dan is Antifa wel heel degelijk bezig. Immers zijn de opgepakte demonstranten al meer dan vier jaar zich aan het vermommen als Trump fans… Trump fans zijn dus Antifa fans… Het moet niet veel gekker in Trump land worden.
  • Een handvol Amerikaanse bedrijven heeft nu besloten om niet langer geld te verstrekken aan geradicaliseerde ultra rechtse politieke groeperingen en politici. Over het algemeen echter laten bedrijven zich nog amper uit over wat ze van plan zijn te doen. Blijkbaar is men er nog niet zeker van dat de staatsgreep voorbij is en willen ze hun kaarten nog niet laten zien. Steeds duidelijk wordt dat de VS écht ternauwernood aan een bloedbad ontsnapt is.
  • Na een reeks van elf winstdagen is het aandeel Tesla gisteren met 8% gedaald. De K/W is nu 1551. Het bedrijf is 768 miljard waard.
  • Bij Albert Heijn krijg je voortaan nog slechts één Air Mile op 2,50 aan boodschappen. Binnen de deelnemende bedrijven is het aandeel van AH te groot geworden. Dat was ooit één Air Mile per euro uitgegeven aan A merk producten binnen de supermarkt.
  • Fastned heeft nu 53.300 actieve klanten. Het bedrijf is niet van plan om winst te gaan maken. Alles wordt gezet op groei.
  • Bitcoin steeg gisteren bijna 8%. Heeft u al een maandabonnement op onze crypto nieuwsbrief? We waren er vorig jaar op tijd bij!
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *