LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 11 maart 2019

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 11 maart 2019

gratis geld

Vrijdag lag ons Internet er tot laat in de avond uit. Ik ben dus maar in de tuin gaan werken… Ik heb veel gedaan. Er was ook nog veel te doen.
Het houdt voor een Internet ondernemer snel op als het Internet niet wil werken…

Zijn de Belgische kerncentrales veilig? Ik heb antwoord gekregen op mijn artikel over de hoogwater risico’s van de kerncentrale in Doel. Lees hier. Nu haal ik daar veel uit, behalve concrete maatregelen en cijfers. Ik heb nog niet alles gelezen, maar als iets op papier goed is, dan zegt dat naar mijn idee nog weinig. De stresstesten zijn in mijn ogen een papieren tijger. Nergens lees ik over maatregelen tegen water dat boven de 1953 hoogte komt.

45.000 euro is het openingsbod voor een Lockheed Starfighter. Dat zijn de vliegtuigen die mij in mijn jeugd steeds wisten af te leiden. Wat een herrie maakten die krengen.

Moeten we ons zorgen maken? Ik denk het wel. De ECB gaat namelijk weer gratis geld aan banken beschikbaar stellen. Is dit ronde drie alweer van de gratis geld show? Het houdt niet op. Het kan ook niet ophouden, want we zijn als samenleving verslaafd aan gratis geld geraakt. Zolang wij van banken accepteren dat ze werken zoals ze werken zijn we als samenleving verslaafd. Het vervelende is dat net als bij een echte verslaving je in feite niet door hebt hoe ernstig de situatie ondertussen geworden is.
Reden voor de gratis geld ronde is de verwachting dat de Europese economie in 2019 een flinke knauw gaat krijgen.

De regeringsleider van Maleisië heeft aangegeven dat hij nu liever zaken doet met China dan met het onberekenbare Amerika van Trump. Ik denk dat hij niet de enige is. Hij is wel zo eerlijk het hardop te zeggen.

Deutsche Bank en Commerzbank overwegen serieus om samen te gaan. Ze voeren daartoe serieuze gesprekken.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *