LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 11 juni 2018

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 11 juni 2018

– Net voor Trump vertrok, heeft hij de G7 slotverklaring ondertekend. Hij was nog niet in het vliegtuig op weg naar zijn grote Noord Koreaanse vriend en hij trok zijn goedkeuring richting die slotverklaring weer in. Typisch een actie van Trump. De relaties tussen de G7 leiders zijn er niet beter op geworden tijdens de top. Trump en zijn team blijven nu onaardige dingen over de andere leiders twitteren.
– De koers van bitcoin heeft een dreun gekregen nadat er in Zuid Korea een relatief kleine exchange succesvol gehacked is. Ook is er in de pers het bericht dat de Amerikaanse toezichthouder een onderzoek is gestart vanwege prijsmanipulaties door vier grote crypto exchanges.


– Wordt Adyen de beursgang van het jaar? Volgens de begeleidende banken wel. Het wordt in hun ogen de meest in het oog springende beursgang van Europa in 2018. Ze doen ook alles om hun klant goed te pluggen. De prijs voor het aandeel ligt hoog, maar dat zijn de groeiverwachtingen ook. Ik doe zelf niet mee aan de IPO. Dat is in 99% van de gevallen de beste optie.
– Macron wil de Eurozone flink hervormen, maar hoe blijft nog even geheim. De Fransen kennende zal de degelijkheid moeten inboeten omdat Frankrijk niet van plan is om ineens discipline aan de dag te leggen. Hij wil zijn plan de komende weken aan Merkel voorleggen.
– Github is voor 7,5 miljard dollar gekocht door Microsoft. Github is nu zo’n 10 jaar actief en is vooral een plek waar ontwikkelaars elkaar vinden.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *