LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 11 januari 2017

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 11 januari 2017

  • Yahoo zal voortaan Altaba gaan heten. De belangrijkste onderdelen zijn al gekocht door Verizon, de restjes gaan dus onder een nieuwe naam verder en onder een nieuwe CEO, want de huidige geeft er de brui aan.

  • Energie besparen… Hoe staat het met uw autobanden? Wanneer heeft u de druk daarvan gecontroleerd? Te slappe banden zijn gevaarlijk en kosten veel meer brandstof. Mooi klusje dus voor aankomende weekend. www.energiestart.nl
  • Vorige week all in op goud en zilver gegaan en gisteren heb ik privé de eerste winsten verzilverd. Ik heb de verkochte posities ook weer inliggen, maar dan 10% lager dan waar ik gisteren voor verkocht heb. Deze maand is het geld al verdiend. Eén van de winstnemingen was op een aandeel uit Jack Hooglands Super Rendement Rapport. Direct na aankoop 10% omhoog. Dat kon ik niet laten liggen.
  • Is Trump chantabel? Volgens geruchten ‘weet’ Rusland iets van Trump dat zo pijnlijk voor hem is dat ze hem kunnen chanteren. Trump stelt dat het nepnieuws is.
  • Gisteren heeft Obama teruggekeken op acht verloren jaren. In feite was het de Bush periode op anabole steroïden. Ondanks dat Obama mooi kan speechen was zijn regeringsperiode een dramatische mislukking. De tegenstellingen tussen de bevolkingsgroepen zijn weer net zo groot als in de jaren zestig en het aantal oorlogen is alleen maar toegenomen. Ook de democratie is onder Obama niet beter geworden. Hij had de patriot Act moeten afschaffen, maar deed het niet. Eigenlijk heeft hij het land klaargezet voor een man als Trump. Dát is de erfenis van Obama. Hoe aardig de man persoonlijk ook mag zijn en hoe goed hij ook kan speechen.
  • Volkswagen heeft net voor het aantreden van Trump nog een schikking van 4 miljard dollar in de VS bereikt. Het was ze er aan gelegen om nog onder Obame een deal te krijgen omdat de verwachting is dat Trump ‘lastiger’ zal zijn voor buitenlandse bedrijven. Ondanks het schandaal zijn de verkoopcijfers van Volkswagen omhoog.
  • Vanavond de gratis bijeenkomen Uitkomen met Inkomen. Een lezing die ik hier in mijn kantoor in best ga houden. Opgeven kan nog via: http://www.mooibest.com/inkomen.html
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *