LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 11 jan 2022

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 11 jan 2022

 • Indonesië verbood vorige week de uitvoer van steenkool omdat haar eigen kolencentrales zonder dreigden te geraken. Blijkbaar was het een storm in een glas water, want het verbod is weer ingetrokken. De koersen van uranium aandelen daalden op het bericht.
 • In de VS zijn de arbeidsvoorwaarden voor werknemers (in vergelijking met die in Europa) ronduit slecht te noemen. Nu veel werknemers meer vrijheid hebben gekregen vanwege de Corona maatregelen eisen ze nu betere voorwaarden, of ze vertrekken naar betere banen. Het is een groot probleem voor werkgevers in de VS.
 • Duizenden mensen meer overleden dan verwacht werd, NIET door Corona. Waaraan dan wel? Zelfs KBO (Ouderenbond) wil hier onderzoek naar. Is het medicijn hier slechter dan de ziekte? Zijn de Corona maatregelen misschien de oorzaak voor deze oversterfte? Waarom komt er nog altijd geen onderzoek? Waar is de regering bang voor?
 • De CEO van Pfizer is nu de komende Omicron booster shot wereldwijd aan het promoten. De eerste twee spuiten zijn volgens hem niet genoeg voor Omicron. (de gewone booster overigens mogelijk ook niet). Pfizer komt in maart met een nieuwe vaccin variant speciaal gericht op Omicron. Die moet je dus hebben! Dat terwijl Omicron een heel milde variant is. Wat zegt dat over de kwaliteit van de vaccins? Is het dan nog wel verstandig om door te blijven spuiten? Voor de cijfers van Pfizer is het heel belangrijk dat u door blijft spuiten, dat in ieder geval wel. Wat dat betreft doet die CEO het goed.
 • Groningers hebben recht op 10.000 euro per woning, maar de regering geeft die subsidie maar mondjesmaat uit. Een belachelijke zaak. Waarom pikken we dit soort onzin vanuit Den Haag toch nog steeds? 53.000 adressen hebben recht op de subsidie, maar er was slechts geld voor 22.080 adressen. Ik vind het een schandelijke aanfluiting.
 • De inflatie kwam in Nederland in december uit op 5,7%. Zoveel moet je spaargeld dus opleveren, wil je er niet op achteruit gaan!
Tags

1 Reactie

 1. Hans K 11 januari 2022

  Als nu vanaf 1 februari iedereen die NIET is gevaccineerd en in het ziekenhuis terecht komt, dat zij dan zelf opdraaien voor de kosten van hun verblijf in het ziekenhuis. De meeste die nu in het ziekenhuis verblijven en zich niet hadden laten ingeënt roepen bijna allemaal, had ik maar een vaccin gehaald.
  Hebben de zwakkeren onder ons die zich NIET willen laten vaccineren toch ook een eigen verantwoording.
  Dan worden die een keer in hun portemonnee getroffen en niet de horeca en de winkels, etc.
  In weze worden we gegijzeld door een kleine groep onwillige.
  Dat scheelt meer dan de helft van de ziekenhuis opname en kan er weer genoeg open.
  Singapore is er al mee begonnen..

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *