LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 10 oktober 2018

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 10 oktober 2018

crypto's

– De oorlog die de VS nu zoekt. Lees hier hoe ik de strategie van de Amerikanen inschat.
– De Nederlandse onroerend goed markt is te veel in het nieuws. Dit is slecht nieuws, want wie moet er na de massa nog instappen? Daarom heb ik de bakens verzet en zoek ik nu in Detroit mijn heil. Lees hier meer. Ik werk daarbij samen met Matching Capital via wie andere investeerders onder AFM toezicht mee kunnen doen.
– De Duitse Centrale Bank president Jens Weidmann is niet te spreken over de economische koers die de VS nu vaart. Hij denkt dat door de importtarieven de handelstekorten alleen maar gaan toenemen.
– De Italiaanse rente is in vier jaar tijd niet zo hoog geweest. De Italiaanse regering moet nu 3,68% rente voor een tienjarige lening aftikken.
– Nikki Haley zal stoppen als Ambassadeur voor de VS bij de VN. Ze heeft keurig als doorgeefluik gediend voor de waanzinnige denkbeelden die Trump naar buiten bracht. Zo had ze keurig ernstige kritiek op Iran, dat zich veel te netjes aan de afgesloten akkoorden hield, zodat de VS uiteindelijk moest besluiten deze akkoorden op te zeggen. Ze heeft er nu op 46 jarige leeftijd genoeg van. In rechtse kringen zal ze misschien nog een reputatie hebben, maar elders is haar reputatie volledig verdampt.
– Banken uitten hun zorgen nu in Hong Kong de persvrijheid zwaar onder druk staat en buitenlandse journalisten maar niet zo maar meer mogen komen werken. Hiermee is een afspraak gemaakt bij de overdracht geschonden.
– De groei van de Chinese economie gaat de beoogde 7% niet langer halen. Het zal al een hele toer worden om 6% te halen. Op zich is het niet zo gek dat deze markt steeds minder snel groeit. Dat heeft alles te maken met het volwassen worden van de consumentenmarkt.
– De Crypto koersen lopen weer op.

crypto's

Ik zie mijn eigen portefeuille in crypto’s weer snel meer waard worden. Deze week al meer dan 10% koerswinst. Heeft u het nieuwe crypto rapport al? Kijk hier

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *