LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 10 maart 2022

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 10 maart 2022

  • Gisteren zijn tot mijn verrassing oude gegevens boven aan de nieuwsbrief gekomen. Geen idee wat ik verkeerd gedaan heb…
  • De Pfizer documenten… Waren en zijn de vaccinaties veilig? Dr. John Campbell is één van de weinige artsen die ondanks zijn afwijkende mening altijd geloofwaardig is gebleven omdat hij altijd aantoonbaar vanuit bewijzen heeft gewerkt. Hij toonde veel politieke en medische onzin aan door hun eigen documenten en onderzoeken aan de kaak te stellen. Je moet daarom ook deze video zeker bekijken.
  • Als de waarheid je vijand wordt, wat zegt dat dan over jou? In Rusland mag niet meer gesproken worden over een oorlog in Oekraïne. Onafhankelijke media is er nu verboden. Russen weten straks niet beter dan dat ze de grote bevrijders van Oekraïne waren.
  • Oekraïne overweegt data en overheidsservers te verplaatsen naar het buitenland. Dit omdat de Russen nog altijd terreinwinst boeken. De wet die er voor moest worden aangepast is daartoe snel ingevoerd.
  • Shell is teruggefloten vanwege een misleidende reclame. In de reclame leek het net alsof Shell 47.000 laadpalen gerealiseerd heeft. In werkelijk is slechts een deel daarvan door Shell gerealiseerd.
  • Linksom of rechtsom, hou er maar rekening mee dat we Europa breed niet langer afhankelijk willen zijn van Russische energie. Europa zal met andere oplossingen moeten komen.
Tags
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *