LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 10 dec 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 10 dec 2020

  • Mijn video over de Uranium sector is een uitschieter qua kijkersaantallen geworden. Ik denk ook dat het een belangrijke video is! Kijk hier
  • De onderhandelingen over een tweede ondersteuningsronde in de VS zijn gisteren ontploft toen bleek dat de Republikeinen aan werkloosheidsuitkering slechts 40 miljard wilden besteden, terwijl het Congres 180 miljard gevraagd had. De Republikeinen willen het hulpgeld weer naar hun rijke vrienden sturen en niet naar de bevolking.
  • Er is geen water bij de wijn gedaan bij het diner van Johnson en Von der Leyen. Voor aanstaande zondag moet er officieel duidelijkheid zijn. Die deadline is al heel vaak waterig gebleken, maar er moet onderhand een knoop doorgehakt worden. Ik raad echter de EU af om dat te doen. Johnson is de vertrekkende partij, die moet dan ook de knoop doorhakken en daarvan de politieke consequenties dragen.
  • Enorm aandelen terugkoop programma van Lowe’s Cos. Het Amerikaanse bedrijf wil ter waarde van 15 miljard dollar eigen aandelen in gaan kopen. Al eerder kochten ze ter waarde van bijna 5 miljard aandelen terug.
  • Tesla voorman Elon Musk is verhuisd naar Texas en laat doorschemeren dat hij misschien ook wel meer onderdelen van zijn bedrijven van Californië naar Texas gaat verhuizen. Het zint hem niet dat Californië de kosten voor zijn bedrijven steeds verder opdrijft. Je ziet hier hoe een groot bedrijf daarmee de overheid onder druk zet om voor de grote bedrijven fiscale uitzonderingen te maken zodat die minder kosten hoeven te maken dan kleinere bedrijven.
  • Ik hoorde gisteren een leuke vraag naar aanleiding van de enorm slechte advocaten die Trump bijstaan. Hoe heet iemand die rechten studeert en uiteindelijk met de slechtste cijfers van de klas eindigt? (Het antwoord verder in deze nieuwsbrief)
  • JP Morgan heeft Tesla een koersdoel voor 12 maanden gegeven van $90. U leest dat goed. De huidige koers is $625.
  • 14 december gaan in de verschillende staten in de VS de verkiezingsuitslagen officieel vastgesteld worden. Daar is geen twijfel meer over… tenminste, bij iedereen die weet hoe dit proces in elkaar steekt.

Degene die allerlaatste wordt bij de afronding van de rechtenstudie heet “meester in de rechten”.
Hoe goed je was doet er niet toe. Als je de studie maar met een voldoende afgerond hebt.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *