LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 10 april 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 10 april 2020

fox news
  • Op goede vrijdag werd het verraad van Jezus aan Judas betaald met zilverlingen. Het is naar verluidt daarom dat traditioneel de financiële sector die dag gesloten is. Het is een soort straf…
  • In Nederland hebben we het nu nog over een al dan niet verplichte app op je smartphone. Bill Gates is al veel verder. Die wil zo snel mogelijk een digitale ID in ieder mens spuiten. Zoek maar eens naar ID2020. Iedereen een microchip in je lichaam, zodat je hele geschiedenis kan worden vastgelegd en uitgelezen.
  • In New York heeft de Joods orthodoxe gemeenschap besloten zich niets aan te trekken van alle voorwaarden die de burgemeester heeft gesteld vanwege Corona. Dat past immers niet binnen hun strenge geloofsbeleving. De politie doet er niets tegen. Als je immers allemaal opstaat, dan staat de staat machteloos. Er zijn veel orthodoxe joden in New York.
  • Heeft een TBC vaccinatie invloed op het percentage doden bij Corona? Volgens dit artikel uit India wel. (Let wel, er is geen wetenschappelijke onderbouwing.
  • Fox News heeft gisteren in één van hun programma’s verklaard dat Corona helemaal geen doden in de VS veroorzaakt. Het is volgens hen allemaal een hoax. De Corona cijfers zijn alleen maar zo hoog omdat ze Trump schaden. De rest van de media heeft het op Trump voorzien. Het erge is dat hun kijkers veelal oud zijn en dus kwetsbaar voor Corona. Aan de andere kant… Als je deze onzin wilt geloven en niet de artsen, dan verdien je misschien gewoon niet beter dan Fox.
  • In de VS zijn nu 16 miljoen mensen werkloos geraakt. het doemscenario is dat 20% van de werkenden hun werk gaan verliezen. Dat slaat helemaal door naar de verkeerde kant. Wat heb je er aan als straks mensen sterven van de honger inplaats van aan Corona? Wat is dan de winst? Verderop meer hier over.
  • Er is binnen de EU een akkoord bereikt over steun aan de zwakke landen. Er komt per direct 500 miljard beschikbaar.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *