LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 1 maart 2022

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 1 maart 2022

  • Voor het eerst sinds ik nieuwsbrieven schrijf (Sinds 1993 doe ik dat al) heb ik vanochtend het idee gehad dat ik eigenlijk beter eerst de video gemaakt had en DAN pas de nieuwsbrief. Ik doe dat nog niet, maar vandaag had ik écht liever eerst de video gemaakt. Ik ga dan ook vandaag een video maken waarin ik de échte doelen van Putin laat zien. In wezen heeft Rusland bijna gewonnen… Maar… het moet gezegd worden, het ging niet zo makkelijk als dat Putin gedacht had EN ze kunnen nog altijd verliezen. Later vandaag komt die beoogde video uit. Ik laat dan zien wat we op de TV niet zien en waarom we dat niet zien.
  • De Russische roebel is meer dan 40% gedaald. Van alle problemen is dit degene die de Russen het hardste raakt.
  • De rijke Russen rondom Putin hebben samen ondertussen al een verlies van meer dan 120 miljard moeten slikken.
  • Belangrijke westerse bedrijven houden leveringen aan Rusland nu tegen. Denk nu niet dat ze dat doen voor Oekraïne. De simpele reden is dat ze bang zijn dat de Russen niet kunnen of niet willen betalen. Immers zijn door de val van de roebel de buitenlandse producten onbetaalbaar geworden voor de gemiddelde Rus.
  • In Rusland is de vraag naar bitcoin en andere crypto’s toegenomen. Die bieden immers een alternatief in Rusland tegen de enorme waardevermindering van die munt. We zien dat terug in een enorme waardestijging van bitcoin en andere crypto’s.
  • In Rusland is de beurs dicht. De dalingen van de aandelenkoersen gaat te hard. Overigens is het buitenlanders nu verboden om Russische aandelen te verkopen. Putin wil voorkomen dat buitenlanders door massale verkopen de beurs verder ineen doen klappen.
  • Volgens geruchten is de Russische overheid nu enorme hoeveelheden van haar reserves aan het kwijtraken. Economisch gezien is Rusland nu heel rap aan het leegbloeden.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *