LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 1 februari 2021

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 1 februari 2021

  • Gisteren heeft mijn technische ondersteuning een certificaat update doorgevoerd… Dat was het begin van een vreselijke dag… Hij deed de update net voordat hij zelf een andere afspraak had. Het was de goden verzoeken en inderdaad… Dikke ellende. Ik heb nu veel foutmeldingen en ik kon tot vanochtend niet meer bij de CMS onderdelen van enkele van mijn eigen databases komen.
  • Gamestop is vrijdag bijna 68% hoger gesloten. De strijd is niet voorbij. Hoe dan ook was de slag een overwinning voor de particuliere belegger. Ineens is het iedereen duidelijk dat de beurshandel een zwendel is waarbij de grote partijen de zaak manipuleren en vervolgens gered moeten worden als ze door hun eigen handelen in de problemen dreigen te komen. Van professionals mag je toch een beter gedrag verwachten.
  • Robinhood heeft inderdaad, zoals al verwacht was, een rechtszaak aan haar broek hangen. Deze onderneming blijkt onderdeel te zijn van een speler die gered moest worden. De klanten van Robinhood werden dus rondweg genaaid om de rijke spelers achter Robinhood te kunnen redden.
  • Willen we veranderingen op Wall Street zien, dan zullen we ons achter AOC moeten aansluiten. Ze is de enige wetgever in de VS die zich er keihard hard voor maakt. Ze is namelijk ook één van de weinigen in het Congres die niet door die Wall Street spelers betaald wordt.
  • De zilver koers en daarmee ook de aandelen in de zilvermarkt hoek zijn nu interessant. Het is zeker iets waar ik nu ook voor de x 10 portefeuille naar ga kijken! https://www.beursaccent.nl/x10pagina.html
Tags
Vorig artikel

1 Reactie

  1. B. Callens 1 februari 2021

    Zilver is naar mijn mening niet geschikt om het GameStop verhaal over te doen. Op de ETF’s staan geen significante shorts. Er zijn overigens ook te veel zilveraandelen in de markt. GME was geconcentreerd op 1 aandeel. Dat is nu niet zo. Enkel goed voor wie al zilveraandelen in bezit heeft.

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *