LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 1 april 2022

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 1 april 2022

  • Ik had grote plannen met 1 april, maar door het gedonder met de gemeente heb ik er geen tijd meer voor gehad… Geen grappen en grollen van mijn kant dus.
  • Wie in Nederland privé leaset gaat veel minder hypotheek mogelijkheden krijgen. Het kan je tienduizenden euro’s aan hypotheek schelen.
  • De Rotterdamse kolencentrale gaat toch niet dicht en daarmee komt een subsidie van 200 miljoen euro te vervallen. Het gekke is dat door het openblijven er andere subsidies beschikbaar komen die mogelijk nog hoger uitvallen dan de genoemde 200 miljoen. Gezien de oorlog in Oekraïne lijkt het overigens gen gek idee om de centrale achter de hand te houden.
  • Drones van het Chinese merk DJI worden door enkele grote warenhuizen en online ketens niet meer verkocht. Dit vanwege een mogelijke Russische invloed op het bedrijf en de drones. Het punt is dat Rusland de locatie van die drones waarschijnlijk kan bepalen.
  • Eerder deze week werd 80 kilometer binnen de Russische grens een munitie opslagplaats vernietigd. Gisteren is ruim dertig kilometer binnen Rusland een olie opslagplaats vernietigd. Deze laatste aanval lijkt een aanval met helikopters te zijn geweest.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *