LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 1 april 2021

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 1 april 2021

  • De AEX gisteren intraday op een nieuw record.
  • Kijkshop is nog weer een keer failliet verklaard.
  • De Belgische staat moet binnen 30 dagen een wettelijk fundament voor de Corona maatregelen opstellen. Lukt dat niet, dan moet ze 5000 euro per dag betalen. Als dat laatste in België de overheid al aanmoedigt om harder te werken, dan mogen we ons wel zorgen gaan maken over de staat van de Belgische economie!
  • In Nederland is het Omtzigt schandaal nog altijd niet opgehelderd. Wie wil die politicus op een zijspoor zetten? Wiens grote wens is het om een kritisch geluid af te zetten? Wordt ooit duidelijk wie de politicus is die deze stap wilde zette, of is dit het volgende bonnetje, fotorolletje etc. dat in Nederland “kwijt” raakt?
  • Tientallen Britten zijn er nu hardhandig achter gekomen dat ze geen deel van de EU meer zijn. Ze kwamen aan voor een vakantie of om terug te keren naar hun Spaanse huis, maar ze hadden de juiste papieren niet. Dan ben je dus illegaal en ga je terug naar je plaats van vertrek. Nu moet je weten dat veel in Spanje wonende Engelsen VOOR de Brexit waren. Een deel van hen weigerde op tijd een verblijfsaanvraag te doen en moeten dus binnenkort als illegaal vertrekken. Karma is a bitch. Volgende maand worden actieve uitzettingen verwacht van Britten die nu illegaal in Spanje verblijven/wonen.
  • Broker TradersOnly gaat binnenkort volledig op in Lynx. De naam TradersOnly zal dan ook gaan verdwijnen.
  • Gisteren is eindelijk weer een keer winst genomen op een aandeel in de x10 portefeuille. Na wekenlange malaise gelukkig weer een keer goed nieuws. De speculatieve aandelen deden het gisteren ook voor het eerst in weken weer beter dan de degelijke aandelen. De portefeuille staat sinds 1 februari op ruim 40% winst en dat is fors lager dan we voorzien hadden. 40% in twee maanden is natuurlijk prachtig, maar de uitdaging is x10 in een half jaar.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *