LADEN

Typ om te zoeken

Maakt ETH nog een kans?

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Maakt ETH nog een kans?

De speech die SEC directeur William Hinman gaf in 2018 – die een free-pass betekende voor ETH, ethereum (waar zijn vroegere, toenmalige en huidige werkgever want Bill werd doorbetaald pro rata 15 miljoen dollar, grote belangen in had…) was eerst:

de richtlijn voor heel de SEC; vervolgens:

toch slechts zijn eigen opinie die de SEC niet bond; vervolgens:

alleen richtlijn voor zijn eigen divisie binnen de SEC; vervolgens:

verklaarde hij onder eed dat het zijn eigen opinie was; vervolgens:

verklaart de SEC dat de speech, richtlijn wél belangrijk was voor heel de SEC…

Deze vier, vijf versies (welke de juiste is?) werden reeds aan de rechtbank gepresenteerd.

Er circuleren verschillende video opnamen van verklaringen die Hinman geeft wanneer geïnterviewd of om zijn opinie te vragen, waarbij hij tot 7 keer zegt ´we´; in plaats van ´I´. Alsof hij telkens uit naam van de SEC spreekt, ja?

Nu blijkt (zo verklaart hij zelf, op schrift en zo is ook op een andere video opname te zien) dat die ´eigen opinie´ eerste versie geschreven werd… door iemand anders. De emails (60+) die Ripple blijft opvragen waarin Hinman ´raad´ vroeg over wat te zeggen, en de drafts, kladversies daaruit voortvloeiend, en die rechter Netburn en rechter Torres reeds twee keer geëist hebben in te brengen in de rechtsgang… Het betreft tientallen van dergelijke versies die circuleerden tussen een heel aantal mensen; aangepast, geredigeerd. Hmm… dat heet dus: je eigen opinie? Al wat Bill Hinman deed, was speechen wat hem voorgekauwd was. Dat ETH een vrijpas zou krijgen, dat was van belang, want dat was (onbewijsbaar) waar zijn vroegere, toenmalige en huidige werkgever – met grote belangen in ETH – hem voor betaalde.

Zie hier wat op Twitter getoond wordt, 15 mei 2022:

´Sigmund@SigmundAas
It seems Michael Seaman wrote the first draft of the Hinman speech. Its always nice to have someone else draft your own personal opinion #XRP #Ripple #Hinman #Ethereum @SECGov #XRPArmy´

En neen de SEC toont ze nog steeds niet want dit keer is de reden: ´vertrouwelijk tussen advocaat en cliënt´(!) Doordat Ripple, CEO Garlinghouse en mede-stichter Larsen zich moesten verdedigen tegen een onzinnige aanklacht, werd een Doos van Pandora, zeg maar ´beerput´ binnen de SEC geopend. En stinken dat ´t daar doet!

Hoeveel geduld gaan beide rechters nog oefenen met zulke flagrante leugenaars?

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *