LADEN

Typ om te zoeken

Maak van 10.000 een miljoen in 36 maanden

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws

Maak van 10.000 een miljoen in 36 maanden

Het is makkelijk aan te tonen dat het kopen van de juiste aandelen het iedereen mogelijk maakt om in 36 maanden iedere 10.000 dollar een miljoen te laten worden.
Achteraf gezien is dat heel makkelijk aan te tonen.
En zolang er beleggers zijn die hier graag in meegaan, zolang zullen de oplichters die zo hun service promoten enorm veel geld verdienen.
Het verbluffende is namelijk dat die aanbieders bosjes klanten trekken.
Het gaat slecht in de financiële sector, behalve bij de oplichters. Vooral de binaire opties oplichters, maar dus ook deze oplichters die de belofte doen van een miljoen met iedere 10.000 dollar die u gaat investeren doen gouden zaken.
Nog nooit was de markt voor hen zo groot als nu!
Maar we zien dat op meerdere plekken.
Deden er ooit meer mensen dan nu mee aan de verschillende loterijen? Het is booming business. Maar dat is in feite ook een vorm van oplichting.

Een beetje geld van heel veel mensen gaat voor een klein deel naar heel weinig mensen. De rest van het geld gaat grotendeels naar rijke ondernemers die er schatrijk mee worden.
En dan verderop roepen dat er meer inkomensgelijkheid moet komen!
Iedereen die links stemt, mag in feite met geen loterij meedoen!

Ik sta er van te kijken hoe makkelijk mensen zich laten foppen. Je krijgt een telefoontje en hup, er worden duizenden euro’s overgemaakt naar een onbekende.
Dat geld is gewoon kwijt, maar als ik dát zeg, dan heb ik het gedaan.
Het geld is echter gewoon kwijt. Met een beetje geluk zie je er ooit nog een fractie van terug.
Ik heb het helaas zelfs zien gebeuren met vermogensbeheerders die wel alle vergunningen hebben. Het verlies bij de illegale versies is 100% zeker.
Laat je dus niet foppen en hou je geld in eigen beheer en stuur het zeker niet naar een jou onbekende persoon die je koud belde. Binaire opties services zijn in 99,9% van de gevallen oplichting. Heel de basis van die opzet is in feite legale oplichting. Wilt u gokken, ga dan naar het casino en speel roulette. U heeft dan meer kans dan met binaire opties die u door derden laat traden.
10.000 dollar in 36 maanden 1 miljoen dollar maken… als je dat gelooft, dan ben je rijp om geplukt te worden.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *